Linkuri accesibilitate

Vicepreședintele SUA Mike Pence și soția sa Karen au teste negative la coronavirus.


Mike Pence și soția sa Karen
Mike Pence și soția sa Karen

Vicepreședintele Statelor Unite Mike Pence și soția sa Karen au teste negative la coronavirus. Secretarul de presa Katie Miller a transmis informația sâmbătă pe rețeaua Twitter.


Vicepreședintele în vârstă de 60 de ani a fost testat deoarece o persoana din echipa sa a fost testată pozitiv. Anterior, vicepreședintele declarase la un briefing de știri la Washington că medicul de la Casa Albă nu credea că vicepreședintele ar avea nevoie de un astfel de test pentru că nu fost expus și deoarece nu a avut un contact strâns cu persoana respectivă.

Cu toate acestea, având în vedere poziția unică pe care o am ca vicepreședinte și ca lider al Task Force-ului Coronavirus al Casei Albe, atât eu, cât și soția mea vom fi testați pentru coronavirus mai târziu în această după-amiază”, a spus el.

Pence a spus că personalul care a testat pozitiv pentru virus se „descurcă bine”, cu doar simptome „ușoare” de tipul răcelii doar pentru mai mult de o zi.

Aproape 25.500 de persoane s-au testat pozitiv pentru coronavirus în Statele Unite și 307 de persoane au murit, conform datelor compilate de Universitatea John Hopkins. Se preconizează că numărul infecțiilor va crește pe măsură ce kiturile de testare sunt lansate în toată țara.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG