Fotografiile săptămânii | De la debarcarea trupelor ucrainene pe malul stâng al Niprului la protest cu manechine în centrul Bucureștiului

Un soldat ucrainean sare dintr-o barcă pe malul râului Nipru, pe linia frontului de lângă Herson, în sudul Ucrainei.

Băieți orfani frecventează cursurile la Școala Orfelinatului Sheikh Zahid din Kandahar, Afganistan.

Un băiat merge cu bicicleta într-un parc din capitala kosovară, Priștina.

O femeie iraniană trece pe lângă o pictură murală în „Piața Palestinei”, Teheran.

Ucraineanca, Nina Ivanovna, din Kiev, plânge în timpul înmormântării nepotului ei, ucis în timpul unui atac al trupelor rusești.

O femeie face curățenie în interiorul catedralei avariate de un atac cu rachete rusești în regiunea Zaporojie din sudul Ucrainei, la 18 octombrie.

O familie se plimbă pe bicicletă în timpul ploilor musonice din Lahore, Pakistan.

Un bărbat rănit este tratat de medici militari la un punct de stabilizare din apropierea liniei frontului din regiunea Donețk din estul Ucrainei.

Un tânăr afgan sare pe o trambulină la cimitirul Kart-e Sakhi din Kabul.

Manechine învelite în pachete de plastic, purtând etichete cu nume, vârste și locuri de muncă fictive, sunt așezate pe jos în timpul unui protest privind politicile de sănătate ale guvernului român cu privire la bolnavii de cancer, desfășurat în fața sediului guvernului din București, pe 17 octombrie.

Rudele prizonierilor de război ucraineni și ale soldaților dispăruți țin pancarte și steaguri cu portretele lor în timpul unui miting în Piața Independențeo din Kiev, care cere căutarea și eliberarea lor. 

Voluntari români execută manevre de resuscitare pe manechine medicale în timpul unui flashmob organizat pe o trecere de pietoni din centrul Bucureștiului, pe 16 octombrie, pentru a marca Ziua Mondială a Resuscitării.

Oamenii se adună pe marginea drumului pentru a primi alimente gratuite distribuite cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentației în Lahore, Pakistan, la 16 octombrie.

O femeie afgană îmbrăcată în burqa se uită la o rochie într-un magazin din districtul Fayzabad din provincia Badakhshan.

Oamenii se adună la o slujbă de solidaritate pentru victimele israeliene ale atacurilor comise de gruparea militară palestiniană Hamas la Muzeul Evreiesc și Centrul de Toleranță din Moscova, pe 15 octombrie.

Soldați ucraineni din Batalionul Donbas participă la un antrenament în apropierea liniei de front din regiunea estică Donețk.

O imagine rotită la 180 de grade arată o persoană care se plimbă pe lângă Catedrala Sfântul Vasile și Kremlinul din Moscova reflectate într-o baltă, într-o zi ploioasă din centrul capitalei rusești.