Fotografiile săptămânii: Floarea-soarelui în flăcări, rachete ucigașe și un curcubeu în timpul furtunii

Sintetizatoare de sunet amplasate pe scenă, înaintea unui concert susținut de pionierii muzicii electronice germane, trupa Kraftwerk, în Veszprem, Ungaria.

O rachetă rusească a lovit o zonă de locuințe din Zaporojie, Ucraina, pe 9 august.

O femeie afgană călărește un măgar împreună cu copiii ei pe o stradă din districtul Tagab din nord-estul provinciei Badahșan.

Fumul luptelor se ridică peste câmpul de floarea-soarelui situat pe prima linie a frontului, în regiunea Doneţk din estul Ucrainei.

Poliția armeană reține un protestatar în fața clădirii guvernamentale din centrul Erevanului pe 8 august. Poliția armeană a arestat mai bine de zece de protestatari, în mare parte veterani de război, după ce aceștia au blocat o clădire guvernamentală, cerând autorităților să ia măsuri pentru deschiderea coridorului Lacin, blocat de Azerbaidjan. Coridorul Lacin este singurul drum care leagă regiunea separatistă populată de armeni Nagorno-Karabah de Armenia.

Olha Paramonova, în vârstă de 49 de ani, și mama ei, Natalia, se uită la acoperișul distrus al casei lor, avariat de recentele bombardamente, în Donețk, regiunea controlată de Rusia.

Un vânzător pakistanez din Karachi vinde măști decorative și articole purtând culorile drapelului național, în timp ce țara se pregătește de Ziua Independenței. Pakistanul sărbătorește pe 14 august 76 de ani decând s-a eliberat, în 1947, de dominația britanică.

Un bărbat o duce pe soțița sa rănită la ambulanță, după ce o rachetă rusă a lovit orașul Pokrovsk din estul Ucrainei. Cel puțin șapte persoane au murit.

Militar din garda de onoare georgiană în cadrul unei ceremonii de comemorare la un cimitir din Tbilisi pe 8 august pentru soldații georgieni uciși în timpul războiului din 2008 cu Rusia, acum 15 ani.

O fântână plină cu pepeni în complexul comercial GUM din Piața Roșie, Moscova. Cinci tone de fructe de vară au fost folosite pentru a decora fântâna pentru a sărbători începutul sezonului pepenilor verzi în Rusia.

Un curcubeu este văzut în spatele Turnului Milad în mijlocul unei furtuni în Teheran.

Un localnic doarme în apartamentul său dintr-un bloc de apartamente avariat în timpul unei lovituri cu rachete rusești în Pokrovsk, Ucraina.

Femeile afgane bat lâna cu bețe ca s-o curețe într-o manufactură tradițională din provincia Herat.

Oficialii de poliție inspectează vagoanele la locul accidentului după deraierea unui tren de pasageri în Nawabshah, Pakistan, pe 6 august. Cel puțin 31 de persoane au fost ucise.