Săptămâna în imagini: 5-11 noiembrie 2011

Preşedintele american Barack Obama stă de vorbă cu elevii de la Yeadon Regional Head Start Center din Yeadon, Pennsylvania. (Foto: Mandel Ngan pentru AFP)

Un pelerin indian sikh priveşte dintr-un vagon de tren în gara Wagah din Pakistan. (Foto: Arif Ali pentru AFP)

Evrei ultra-ortodocşi la înmormântarea rabinului Natan Tzvi Finkel în cartierul Mea Shearim din Ierusalim. (Foto: Nir Elias pentru Reuter)

Exerciții ale militarilor iranieni la o ceremonie de absolvire în Teheran. (Fotografie oficială distribuită de Reuter)

Paradă a armatei iranien la o ceremonie de absolvire în Teheran. (Fotografie oficială distribuită de Reuter)

Fostul premier grec George Papandreou la o cafenea din apropierea parlamentului de la Atena. El a fost înlocuit de Lucas Papademos, fost vicepreşedinte al Băncii Centrale Europene. (Foto: Giorgos Kontarinis pentru Reuter)

O fotografie a cancelarului german Angela Merkel cu explicația: „Mătuşa Merkel ştie..."  pe prima pagină a ziarului „Pontiki" la un stand de presă în centrul Atenei. (Foto: Angelos Tzortzinis pentru AFP)

O femeie cerşind într-un pasaj al metroului în centrul Moscovei. (Foto: Kiril Kudriavțev pentru AFP)

O femeie pe stradă în Teheran, în timpul unei rare furtuni de zăpadă. (Foto: Caren Firouz pentru Reuter)

Polițişti din Belarus în civil fug după un protestatar în Piața Independenței din Minsk. La Minsk pe 7 Noiembrie a fost marcată ziua revoluției bolşevice din1917. (Foto: Vasii Fedosenko pentru Reuter)

Mike Oren, 57 de ani, încearcă să convingă clienți să treacă de la Bank of America la sindicate de credit în timpul unei acțiuni de protest „Ocupați LA” la Los Angeles. (Foto: Lucy Nicholson pentru Reuter)

Puşcaşi marini americani cară un camarad rănit la un elicopter sanitar 1n provincia Helmand din Afganistan. (Foto: Behrouz Mehri pentru AFP)

Membre ale grupării „Fetele lui Medvedev”, o comunitate pe internet care-l sprijină pe preşedintele rus Dmitri Medvedev, la o întâlnire dintre acesta şi mai mulți bloggeri din Moscova. (Foto: Aleksandr Nemenov pentru AFP)

Recruți ruşi primind uniforme la un centru de recrutare din Krasnodar. Aproximaiv  135 de mii 800 de tineri au fost luați la armată în toamna lui 2011. Foto: Mihail Mordasov pentru AFP)

Rugăciunea musulmană Eid-al-Adha la Multan, în Pakistan. Rugăciunea Eid-al-Adha, care celebrează încheierea pelerinajului anual islamic hajj, presupune sacrificarea de animale. (Foto: M.K. Chaudhary pentru EPA)

Bărbați pe motocicletă cu o cămilă cumpărată pentru rugăciunea Eid al-Adha, Lahore, Pakistan. (Foto: Mohsin Raza pentru Reuter)

Şeful negociatorilor ruşi Maxim Medvedkov cu un tricou primit după discuțiile oficiale de la Geneva privind cererea de aderare a Rusiei la Organizația Mondială a Comerțului. (Foto: Fabrice Coffrini pentru AFP)

Lucrător tadjik la o piață de legume din periferia Moscovei. 700 de mii de tadjici caută anual de lucru în Rusia. (Foto: Denis Siniakov pentru Reuter)

O activistă a grupării protestatare FEMEN din Ucraina poartă o etichetă de preț în timpul unei demonstrații împotriva discriminării de gen la Zurich. (Foto: Arnd Wiegmann pentru Reuter)

Jucători ai clubului de fotbal Laman Az, din care fac parte victime ale minelor de teren la o paridă demonstrativă în capitala cecenă Groznîi. (Foro: Diana Markosian pentru Reuter)

Premierul italian Silvio Berlusconi (stânga) a promis că demisionează după ce parlamentul adoptă măsurile de austeritate. (Foto: Tony Gentile pentru Reuter)

Provizii aruncate cu paraşuta din elicopter pentru puşcaşii marini americani de la baza operațională Edinburgh în provincia afgană Helmand. (Foto Behrouz Mehri pentru AFP)