Linkuri accesibilitate

Contactaţi-ne

Contactaţi Radio Europa Liberă Moldova

Opinia ta este importantă pentru noi. Iată modalitățile prin care poți să ne contactezi

Raportează o eroare, transmite-ne o sugestie sau informații care se pot transforma într-o știre.

Tel. (+373 22) 20 24 76

Email: europaliberamoldova@rferl.org

Informație de contact la Praga

Radio Free Europe/Radio Liberty

Vinohradska 159A
100 00 Prague 10
Czech Republic

Pentru interviuri și comentarii

Solicitările presei trebuie adresate la europaliberamoldova@rferl.org.

Suntem o sursă unică de informații despre multe dintre hotspot-urile politice ale lumii, inclusiv Afganistan, Iran, Rusia și alte părți. Unii dintre jurnaliștii și experții noștri sunt disponibili pentru interviuri media sau pentru a oferi informații despre o mare varietate de subiecte și probleme. Puteți găsi detaliile lor de contact aici (engleză).

Preia materialele noastre

Pentru întrebări privind preluarea și reutilizarea conținului text realizat de RFE/RL, inclusiv stabilirea relațiilor de parteneriat, vă rugăm să ne contactați la permissions@rferl.org. Aici mai multe informații despre termeni și condiții (în engleză).

Lucrează împreună cu noi

Toate posturile vacante le găsiți aici.

Pentru mai multe informații despre bursele oferite de RFE/RL vizitați paginile burselor Vaclav Havel și Jiri Dienstbier.

Protecția datelor cu caracter personal

Radio Free Europe/Radio Liberty ia în serios protecția datelor cu caracter personal. Deoarece avem sediul central în Praga, Republica Cehă, unde colectăm și procesăm cele mai multe date cu caracter personal, suntem obligați să respectăm legislația europeană strictă privind confidențialitatea datelor. Puteți citi mai multe informații aici.

INFO

XS
SM
MD
LG