Lumea văzută de fotoreporteri

Raidul poliției new-yorkeze în Pacul Zuccoti nu îi demobilizeză pe militanții mișcării „Occupy Wall Street”. (REUTERS/Andrew Burton)

Jelena Radic, 63 de ani, arătînd o fotografie a soțului ei dispărut la Vukovar, în Croația în curusl războiului de la începutul anilor 90. (AFP PHOTO/Hrvoje Polan)

Un activist al mișcării „Occupy Oakland” blochează traficul lîngă Frank Ogawa Plaza la 14 noiembrie. (REUTERS/Robert Galbraith)

Ceremonie pe străzile Vukovar-ului, în Croația, la 18 noiembrie, la comemorarea a 20 de ani de la căderea orașului în mîinile forțelor sîrbe în răboiul din anii 1991-95. (REUTERS/Nikola Solic)

Demonstrație la Isfahan la 15 noiembrie organizată pentru a demonstra sprijinul populației iraniene pentru programul nuclear al Teheranului. (REUTERS/Morteza Nikoubazl)

După explozia de la o bază militară din apropiere de Teheran, prilejuită de testarea unei rachete intercontinentale. (REUTERS/Jamejam Online/Ebrahim Norouzi)

Fosta președintă filipineză Gloria Arroyo la sosirea la aeroportul din Manila unde i s-a interzis însă să părăsească țara. (AFP PHOTO/

Un soldat american luînd poziție în cursul unei misiuni de patrulare în provincia afgană Wardak. (REUTERS/Umit Bektas)

Vînzător de baloane la Lahore, în Pakistan. (REUTERS/Mohsin Raza)

Graffiti la Roma în plină criză guvernamentală. (REUTERS/Stefano Rellandini)

Soldați ai Gărzii naționale kirghize la memorialul ce comemorază victimele revoltei din aprilie 2010. (AFP Photo/ Vyacheslav Oseledko)

Un deținut rus la închisoarea de înaltă securitate din Krasnoyarsk în Siberia. (REUTERS/Ilya Naymushin)

Campanie publicitară provocatoare inițiată la Paris de Benetton. (AFP Photo/Martin Bureau)