Conturile de YouTube si Twitter ale comandamentului american in Orientul Mijlociu (Centcom) piratate de un grup de hackeri musulmani

O grupare care se revendica din partea Statului Islamic a piratat luni conturile de YouTube si Twitter ale comandamentului american in Orientul Mijlociu (Centcom), pe care au fost postat ceea ce hackerii pretind a fi documente secrete ale armatei americane, printre care si adrese personale ale ofiterilor. Pe acest cont se putea citi „ISI este deja aici, suntem in computerele voastre, in fiecare baza militara".
Centcom a confirmat informatia si a anuntat suspendarea contului. Grupul de hackeri care se intituleaza „Cybercalifatul” a anuntat ca va continua „Cyberjihadul”. Gruparea este investigata de FBI de la începutul lunii ianuarie, cind a spart mai multe conturi Twitter ale unor organizatii media americane. Gruparea sustine că a pătruns şi în baza de date a FBI-ului şi că pune la cale ale atacuri cibernetice împotriva unor ţinte americane. La Pentagon, oficiali americani au precizat ca, aparent, niciun document clasificat nu a fost publicat de hackeri.