Memorandum de colaborare între Platforma DA și Centrul Internațional Creștin Democrat din Suedia

Sigla Platformei DA.

Reprezentanți ai Centrului Internațional Creștin Democrat din Suedia, membri ai Partidului Creștin Democrat și parteneri ai Plarformei DA în cadrul familiei popular europene au semnat un Memorandum de colaborare cu formațiunea politică moldoveană, document xe pune bazele unui parteneriat pe termen lung, se spune într-un comunicat al Platformei DA.

În Memorandum se vorbește de angajamentul Platformei DA, partid cu valori pro-europene care luptă împotriva corupției, de a se asocia și colabora cu Centrul Internațional Creștin Democrat, ca parte a programului său de Democrație Consolidată, având drept scop să consolideze influența în politică a femeilor din Europa de Est.

„Azi am semnat Memorandumul de înțelegere dintre PlatformaDA și Centrul Internațional Creștin Democrat din Suedia, care își propune să consolideze influența în politică a femeilor din Europa de Est. Îi mulțumesc doamnei Ulrika Hoff, secretar general, și delegației sale pentru vizită și încredere că poate miza pe noi pentru a promova o agendă reformatoare, ferm ancorată în valori pro-europene ”, a declarat președintele interimar al Platformei DA, Dinu Plîngău.