Briceni și Edineț: primele maratoane ale vaccinării în provincie

Edineț, februarie 2021.

Sâmbătă și duminică, 5 și 6 iunie, la Briceni și Edineț sunt organizate primele maratoane ale vaccinării anti Covid-19 din provincie, a anunțat Ministerul Sănătății. Sunt așteptați să se vaccineze nu numai locuitorii orașelor, dar și cei din satele raioanelor respective. Pentru vaccinare nu va fi nevoie de programare, ci numai de buletin de identitate.

La Edineț, punctele de vaccinare vor fi amenajate în trei locuri: piața „Ștefan cel Mare”, pe strada Independenței, regiunea piețelor centrale și agricole și pe teritoriul Gării Auto Inter-rurală. Punctele vor fi deschise între orele 9 și 16.

La Briceni, maratonul vaccinării va avea loc duminică, între 9 și 15. Punctul de vaccinare se va afla pe strada independenței.

### Vezi și... ### Chișinău: maratonul vaccinării anti Covid-29 dublat de centrele mobile de vaccinare

La Chișinău au avut loc deja două maratoane ale vaccinării: primul, organizat acum două săptămâni la Universitatea de Medicină, a văzut peste 4 mii de persoane vaccinate. Al doilea, din weekendul trecut, de la Palatul Republicii, s-a încheiat cu vaccinarea a peste 5.500 de persoane înpotriva Covid-19.