Fotografiile săptămânii în ultima zi a lui 2014

Artificii de Anul Nou la Opera și Podul Harbour din Sydney, Australia. (epa)

O instalație plutitoare cu 25.000 de sfere în golful Marina Bay cu cartieru financiar  din Singapore în fundal. În timpul lunii decembrie, oamenii și-au scris dorințele pentru Anul Nou pe sferele care au fost puse după aceea pe apă, ca parte a manifestărilor de celebrare a 50 de ani de independență. (Reuter/Edgar Su)

Ulcioare tradiționale din lut la un atelier din Tandojam. Pakistan. (epa/Rhan Khan)

O fată afgană într-o groapă de gunoi arzînd la Kabul. (Reuter/Mohammad Ismail)

Moș Gerilă și nepoata lui la o paradă de Anul Nou la Bișkek, Kîrgîzstan. (epa/Igor Kovalenko)

Un leu de mare pictează ideograma chinezească pentru „capră”, ca parte a atracțiilor de Anul Nou la acvariul Hakkeijima Sea Paradise, Yokohama, Tokyo. (AFP/Kazuhiro Nogi)

Poziții ale batalionului de voluntari ucraineni, Lîsîciansk, estul Ucrainei (epa/Ivan Boberskyy)

Voluntari pictează fețe de copii la Kiev în timpul celebrărilor de Anul Nou pentru refugiații din estul Ucrainei și din Crimeea. Potrivit Națiunilor Unite, în Ucraina există mai mult de 600.000 de persoane dislocate intern. (epa/Roman Pilipey)

Mohammad Hussain, proprietarul unui magazin din Karachi, Pakistan, să pe un automobil distrus în urma unui incendiu la piața de cherestea din oraș care a avariat mai mult de 100 de magazine. (Reuter/Akhtar Soomro)

Premierul Marii Britannii David Cameron la Great Brook Run, o cursă de o milă lungime la Chadlington, în sudul Angliei. (Reuter/Eddie Keogh)

Bărci pe rîul Buriganga în timpul unei greve la Dhaka, Bangladeș. (epa/Abir Abdullah)

Biciclete acoperite de zăpadă la Berlin (epa/Lukas Schulze)

Un membru al misiunii militare indoneziene de căutare avionului de de pasageri AirAsia care a căzut în apele Mării Java. (AFP/Juni Kriswanto)

Centrul Pragăi acoperit de zăpadă (epa/Filip Singer)

Membri ai Forțelor Armate Centrale de Poliție din India după parada de absolvire, în apropiere de Bhopal. (epa/Sanjeev Gupta)

Vladimir Șcerba, 53 de ani, fan al înotului de iarnă, în rîul Yenisei, la o temperstură a aerului de minus 23 de grade Celsius, Krasnoiarsk, Rusia. (Reuter/Ilya Naymushin)

Chateau de Chillon pe marginea Lacului Geneva, Veytaux în apropiere de Montreux, Elveția. (epa/Anthony Anex)

Spectatori la a 63-a ediție a turnelului de sărituri cu skiurile de pe trammbulină, Oberstdorf, Germania. (epa/Fredrik von Erichsen)

Rude ale pasagerilor din avionul AirAsia căzut în Marea Java la aeroportului Juanda, Surabaya, Indonesia. (epa/Made Nagi)

Cîteva din cele mai sugestive imagini surprinse în lume și în țările spre care emite radio Europa Liberă/Libertatea.