O săptămînă în imagini

Cazaci în spatele unui bust al președintelui rus Vladimir Putin, care îl arată în postura de împărat roman. Bustul a fost dezvelit la o ceremonie în regiunea Leningrad la 16 mai. (Reuters/Maksim Zmeyev) 

Un țăran afgan la Herat. (AFP/Aref Karimi)

Vasili Sergeevich Sirotin, originar din Rusia, ofițer de rezervă în armata americană, pozează după ceremonia de naturalizare a sa, pe treptele Muzeului Național al Imigrației la Ellis Island, New York. (Reuters/Mike Segar)

Militari georgieni care participp la exercițiul comun americano-georgia „Noble Partner 2015” pe poligonul de instrucție Vaziani de lîngă Tbilisi. (AFP/Vano Shlamov)

Locuitori ai orașului Kabul privind spre capitala afgană de pe înălțimea învecinată Wazir Akbar Khan. (AFP/Farshad)

Un luptător al Armatei Libere Siriene în cursul unor ciocniri cu forțele loiale președintelui Bashar al-Assad la nord de Aleppo. (Reuters/Hosam Katan)

Scena celei de-a doua semifinale a Concursului Eurovision, la Viena. (AFP/Dieter Nagl)

Un om în vîrstă în fața unui zid placat cu numere de mașini în satul Vank, nu departe de Stepanakert, în regiunea separatistă Nagorno-Karabakh. (AFP/Andrei Golovanov)

Refugiați irakieni care au părăsit orașul Ramadi, în cursul ofensivei militanților grupării Statul Islamic, așteaptă să traverseze un pod în apropiere de Bagdad. (AFP/Sabah Arar)

Un soldat irakian ajutînd o bătrînă lîngă Baghdad. (Reuters/Stringer)

Absolvenți ai Academiei de Poliție pakistaneze la o ceremonie la Islamabad. Din cei 408 noi ofițeri, 76 sînt femei. (Reuters/Caren Firouz)

Pe malul Mării Adriatice în apropiere de Ulcinj, Montenegro. (AFP/Armend Nimani)

O antilopă care a supraviețuit, între mii de alte animale moarte în regiunea Qostanai din Kazakhstan. Autoritățile au îngropat cel puțin 20,000 de antilope fără să se cunoască cauza flagelului. (Reuters/Kazakhstan's Ministry of Agriculture)

Secretarul de stat american John Kerry cu Andrew Belz, în vîrstă de opt luni, fotografiindu-se alături de personalul trupelor americane la Collier Field House, Garnizoana Yongsan de la Seoul. (Reuters/Saul Loeb)

La un meci al Ligii Campionilor, între echipa iraniană Persepolis și Al-Hilal din Arabia Saudită.
Deasupra stadionului sînt afișate imagini imense ale liderului spiritual iranian, Aiatollahul Ali Khamenei (dr.) și fondatoului republicii islamice, Aiatollahul Ruhollah Khomeini. (AFP/Atta Kenare)

Tir de rachete la manevrele americane de lîngă Mudawwara, în apropierea forntierei cu Arabia Saudită. (AFP/Khalil Mazraawi)

Credincioși ruși la o demonstrație religioasă comemorînd la St. Petersburg aniversarea nașterii lui Nicolae al II-lea, ultimul țar al Rusiei. (epa/Anatoly Maltsev)


Tinere afgane cu dizabilități la un Centru de recuperare sprijinit de Ambasada Suediei, la Ghazni. (epa/Naweed Haqjoo)

Nina Sublatti, reprezentanta Georgiei, la o repetiție pentru semifinala Concursului Eurovision, la Viena. (Reuters/Leonhard Foeger)

Încercări de salvare a celor surprinși de un mare incendiu într-un bloc de locuințe la Baku, în care au murit cel puțin 15 persoane. (Ehtiram Jabi/RFE/RL)