O săptămînă în fotografii

Un inginer de la Centrul de antrenament al cosmonauților ruși pune la uscat echipamentul utilizat de membri misiunii 48/49 de pe Stația Internațională Spațială. (epa/Maxim Shipenkov)

Arleta Sahiti din Kosovo pozează după ce fața i-a fost pictată la o prezentare, la Muzeul de Etnologie din Pristina, a ceremoniilor tradiționale de numtă ale femeilor bosniace din regiunea Jupa. (AFP/Armend Nimani)

Călăreți din echipa unită a Regimentului de Cavalerie din Escorta Prezidențială și a Școlii de Călărie a Kremlinului, la Centrul de Expoziții din Moscova. (ITAR-TASS/Sergei Savostyanov)

Membri ai aripii militare a organizației Hamas, fotografiați după participarea la o conferință de presă în orașul Gaza. (Reuters/Mohammed Salem)

Poliția egipteană în cursul confruntărilor cu membri Frățiilor Musulmane la aniversarea unui an de la înlăturarea lui Mohamed Morsi. (AFP/Khaled Desouki)

La 1 iulie, într-un apartament distrus în cursul luptelor de la Sloviansk, în Ucraina. (Reuters/Shamil Zhumatov)

O femei afgană cu voalul islamic, în așteptarea micului dejun în cursul lunii sfiinte a Ramadanului, la Moscheea Albastră din Mazar-e Sharif la 30 iunie. (AFP/Farshad Usyan)

Un militar american din forța Nato de menținere a păcii, la Gjakova, Kosovo. (AFP/Armend Nimani)

Femei luptătoare kurde din Unitatea de Protecție a Femeilor, interpretînd un dans popular la o tabără militară din orașul sirian Ras al-Ain în Provincia Hasakah. (Reuters/Rodi Said)

La Sloviansk în Ukraine, în fața unei clădiri distruse în timpul luptelor, la 30 iunie. (epa)

Copii afgani citind Coranul în luna Ramadanui la Kabul. (Reuters/Mohammad Ismail)

Liderul nord-koreean Kim Jong-Un fotografiat asistînd la un tir de rachete tactice, la o locație neprecizată a forțelor militare strategice. (AFP/KCNA via KNS)

Copii jucîndu-se în jurul unei sculpturi de mamut, în Parcul Mamutului, nou deschis din orașul Kostolac, în Serbia. (AFP/Andrej Isakovic)