Săptămâna în imagini

Un preot ortodox aruncă un cauciuc în timpul ciocnirilor dintre activiștii de pe Maidan și luptătorii din Batalionul de voluntari de la Kiev în Piața Independenței a capitalei ucrainene, Kiev 7 august (AFP/Sergei Supinski)

O fetiță din sudestul Ucrainei la o tabără de refugiați din orașul rusesc Donețk, în apropiere de Rostov pe Don. (AFP/Andrei Kronberg)

Soldați irakieni pe o uliță din satul Jurf al-Sakhr, aflat la 45 km vest de capitala irakiană Bagdad, recucerit de la militanții din gruparea Statul Islamic. (AFP)

Băieți afgani bat mingea lîngă clădirea distrusă a palatului Dar-ul-Aman palace, la marginea capitalei afgane Kabul. (epa/Hedayatullah Amid)

Un băiat pakistanez adună obiecte reciclabile din apele poluate ale portului de pește din Karachi. (Reuter/Ahtar Soomro)

Urmările unei alunecări de teren în satul Lamo Sanghu de pe rîul Sukoshi river, Nepal. (AFP/Prakash Mathema)

Jucătorul de cricket pakistanez la un antrenament în Galle înaintea primului test cu Sri Lanka. (Reuter/Dinuka Liyanawatte)

Muncitor afgan la o fabrică de dulciuri tradiționale din Jalalabad on August. (Reuter/Parwiz)

Evrei ultra-orthodocși se uită la polițștii care cercetază locul unde un palestinian a intrat cu un excavator într-un autobuz, omorînd o persoană și rănind altele cinci la Ierusalim, 4 august. (AFP/Gali Tibbon)

Corporalul Temur Dadiani, 22 de ani, care are ambele picioare amputate, a stabilit recordul mondial la flotări timp de un minut, Tbilisi, 3 august 3. (AFP)

O floare a soarelui la locul unde s-a prăbuși avionul malaezian MH17, în apropierea satului Rozsypne, estul Ucrainei. (epa/Jerry Lampen)

Copii irakieni de la Mosul se joacă într-o clădire aflată în construcție la marginea Bagdadului, unde s-au refugiat în fața luptelor dintre militanții din gruparea Statul Islamic și trupele kurde. (AFP/Amer Al-Saadi)