Linkuri accesibilitate

Despre fotbal, cu altă ocazie


Champions League. Atletico Madrid vs Qarabag FK. 31 octombrie 2017, REUTERS/ Susana Vera
Champions League. Atletico Madrid vs Qarabag FK. 31 octombrie 2017, REUTERS/ Susana Vera

Finala Ligii Campionilor se va juca la Baku, în Azerbaijan. De ce? Iar vorbim de bani. Capacitatea azeră de a influența prin bani e faimoasă.

Cine crede că scrie despre fotbal cînd scrie despre fotbal e tot mai departe de adevăr. Dovezile abundă la sfîrșitul acestui sezon mult lăudat pentru fotbal.

Jurnal de corespondent: Traina Ungureanu
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:10 0:00
Link direct


Finalele celor două mari competiții europene de club vor fi sută la sută englezești. Patru cluburi din Anglia vor juca finalele Ligii Campionilor și Ligii Europa. Ceea ce spune că prima divizie engleză e formidabilă.

De fapt, vorbim de bani. Fotbalul englez stă pe un munte de investiții, drepturi comerciale și de televizare. Ultimele au trecut de 1 miliard de euro.

Finala Ligii Campionilor se va juca la Baku, în Azerbaijan. De ce? Iar vorbim de bani. Capacitatea azeră de a influența prin bani e faimoasă. Finala se va juca fără Mkhtaryan, jucător armean la Arsenal. Aici vorbim de politică. Azerii nu concep o vedetă armeană în capitala lor.

Englezii care vor să vadă fotbalul din finale vor plăti prețuri mărite de opt ori pe bilete de avion și camere de hotel. Și aici vorbim de bani. Despre fotbal, cu altă ocazie.

Previous Next

XS
SM
MD
LG