Linkuri accesibilitate

14 iulie: Franța sponsor al culturii române - La Vila Florica a Brătienilor, Ștefănești, Argeș, un concert SoNoRo

În cadrul unui proiect cultural-muzical sponsorizat de BRD, Groupe Société Generale S.A., și în prezența directorului-general François Bloch, la Centrul de Cultură I.C. Brăianu, din Ștefănești, Argeș, s-a desfășurat zilele trecute un concert al Festivalului SoNoRo Conac, inițiat de violistul Răzvan Popovici și ajuns astăzi la a 14-a ediție.

Axat pe un program muzical punînd în valoare, alături de George Enescu, compozitorii francezi, concertul s-a bucurat de participarea unor muzicieni de remarcabilă valoare din lumea europeană: violonistul francez Nicolas Dautricourt (Premiul George Enescu al SACEM), violoncelistul german Benedict Klockner, harpista română stabilită la Berlin, Miruna Nagy.

Concertul s-a desfășurat în ambianța cu totul excepțională a conacului familiei I.C.Brătianu, cunoscut ca Vila Florica, astăzi un muzeu prețios al istoriei românești moderne și un Centru de cercetare și cultură de notorietate în județul Argeș.

Cu prilejul concertului, directorul general al BRD, filiala România, dl. Fran​çois Bloch, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Radio Europa Liberă, pe care îl veți putea citi pe pagina noastră internet.

Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG