Ştirea zilei

în pofida acţiunilor de intimidare ale premierului Adrian Năstase şi ale PSD. Liderul liberal a apreciat că premierul Adrian Năstase încearcă să intimideze opoziţia prin anunţul că îi va acţiona în instanţă pe toţi cei care vorbesc de fraudarea alegerilor. Stolojan a spus că nu este o surpriză faptul că Guvernul încearcă să intimideze opoziţia.

La rîndul său, preşedintele executiv al PD, Emil Boc a declarat că angajarea de către Guvern a unui birou de avocatură pentru a ataca in instanţă, pe viitor, politicienii şi partidele care vor face acuzaţii de fraudare a alegerilor locale este o "încercare de intimidare a opoziţiei".

Emil Boc a adăugat că dovada clară a faptului că acuzele opoziţiei la adresa "baronilor locali" sînt adevărate a fost reprezentată tocmai de măsurile luate de PSD împotriva acestor lideri locali.

Premierul Adrian Năstase a afirmat, vineri, la videoconferinţa cu prefecţii, că Guvernul a angajat un birou de avocatură pentru a ataca în instanţă, în perioada următoare, partidele sau politicienii care vor mai face acuzaţii de posibilă fraudare a alegerilor locale.