"Caravana retragerii armatei ruse": campanie organizată de Partidul Reformei între 26 şi 29 iunie

Partidul Reformei va organiza in perioada 26 - 29 iunie o campanie de colectare a semnaturilor in favoarea retragerii armatei ruse din regiunea transnistreana, actiune numita "Caravana retragerii armatei ruse".

Partidul Reformei a anuntat aceasta actiune in ajunul summitului NATO de la Istanbul, prin care doreste sa atraga inca o data atentia opiniei publice asupra faptului ca Federatia Rusa nu-si respecta obligatiile internationale privind retragerea prezentei militare din Moldova.

PR atentioneaza si asupra faptului ca integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana nu este posibila atat timp cat pe teritoriul sau se afla forte militare, munitii si armament al Federatiei Ruse.

"Caravana" va porni la orele 10 in dimineata zilei de 26 iunie din Piata Marii Adunari Nationale si va trece prin 22 de localitati, printre care Orhei, Rezina, Soldanesti, Floresti, Soroca, Ungheni, Anenii Noi etc. Actiunea se va incheia la 29 iunie la orele 16 in fata Ambasadei Federatiei Ruse la Chisinau cu o conferinta de presa.