Chişinău: şeful poliţiei municipale Gumeniţă afirmcă că PROTV ar urmări prin cazul Şambra să denigreze poliţia

Anchetatorii care investigheaza cazul operatorului Pro TV Mihai Şambra, înca nu au audiat martorii acestuia, din cauza ca angajatul postului de televiziune ar fi de negasit, spune seful politiei municipale, vicecomisarul Iacob Gumeniţă, iar postul de televiziune ar urmari, prin acest caz, denigrarea politiei municipale, transmite agentia Info-Prim Neo.

În raportul sau despre acest caz, cerut de primarul general Dorin Chirtoaca, Iacob Gumenita, a declarat ca operatorul Pro TV ar fi fost fost batut de câtiva studenti ai Colegiului de muzica „Stefan Neaga”, si nu de colaboratori ai politiei.

Operatorul Pro Tv sustine ca a fost agresat de catre organele de politie în seara zilei de 8 octombrie, iar în urma leziunilor s-a ales cu comotie cerebrala si nasul fracturat. Politia respinge acuzatiile.

Primarul de Chisinau a declarat că în opinia sa, operatorul a fost agresat de politisti din cauza ca acesta a filmat scene în care fortele de ordine nu au permis membrilor unui partid politic sa protesteze în fata sediului ambasadei Rusiei la Chisinau.