Președintele Mubarak s-a întîlnit cu echipa sa de consilieri economici în timp ce protestele de stradă în Egipt continuă

Preşedintele Egiptului Hosni Mubarak s-a întilnit astazi cu echipa sa de consilieri economici, in timp ce in piata centrala din Cairo, protestele anti-guvernamentale continuă. Potrivit agenţiilor de presa, actuala criza politica a costat Egiptul peste 3 miliarde de dolari. Liderii opozitiei susţin că protestele vor continua paşnic pînă ce preşedintele Mubarak va demisiona, dar ca adunările populare cele mai importante impotriva actualului regim vor avea loc marţea şi vinerea.
Preşedintele american Barack Obama a declarat că spera ca preşedintele de la Cairo să ia „decizia cea mai bună” pentru a ajuta la soluţionarea crizei egiptene.
Zeci de mii de oameni sunt adunaţi din nou in piata Tahrir, dar atmosfera este calmă. Armata continuă sa fie desfăşurata pe străzile capitalei egiptene.
Televiziunae Al Jazeera a anunţat ca birourile sale de la Cairo au fost atacate şi au fost distruse computere si echipamente tehnice. Doi reporteri ai postului nostru de radio sunt şi ei reţinuti de ieri la Cairo.