Șefa diplomației americane Hillary Clinton

Hillary Clinton: "Parte din misiunea mea a fost la început să repar încrederea lumii în conducerea Americii."

Hillary Clinton, soțul ei, fostul președinte Bill Clinton, fiica lor Chelsea Clinton, la ceremonia de depunere a jurămîntului, Departamentul de Stat, Washington, 2 februarie 2009.


Hillary Clinton și fiica sa Chelsea, înaintea audierior de confirmare în funcția de secretar de stat la Clădirea Capitoliului, ianuarie 2009.

Hillary Clinton a fost cea de-a treia femeie care a condus Departamentul de stat după Madeleine Albright (aici într-o poză la Casa Albă în noiembrie 2000. Doamna Albright a fost șefa diplomației americane sub președintele Bill Clinton, între 1996 - 2000) și Condoleeza Rice, care a fost secretar de stat în timpul administrației lui George W. Bush.

Pauză de ruj în convorbirile dintre secretarul de stat Hillary Clinton și premierul turc Abdullah Gul la îmceperea reuniunii Consiliului de Securitate ONU, New York, 23 septembrie 2010.

Hilary Clinton și Angela Merkel la un dineu, Departamentul de stat, 7 iunie  2011.

Hillary Clinton și ministrul turc de externe Ahmet Davutoglu, Abu Dhabi, 9 iunie 2011.

Hillary Clinton la plecarea din Tripoli, Libia, 18 octombrie 2011.

Hillary Clinton cu jucătorul de baschet și ambasador cultural al Departamentului de stat Kareem Abdul-Jabbar, Washington, 18 ianuarie 2012.

Hillary Clinton trage cu ochiul când primește o pernă pentru spate, în timpul unei audieri la o comisie din Senat asupra bugetului pe 2013, Washington, 28 februarie 2012.

Hillary Clinton în vizită în Malawi, 5 august, 2012. Doamna Clinton a fost primul secretar de stat american care a vizitat acest stat din sudestul Africii.

Hillary Clinton și Nelson Mandela, 6 august, 2012.

Vladimir Putin și Hillary Clinton, Vladivostok, Rusia, 8 septembrie 2012.