Săptămâna în imagini

India - sculptura de nisip 'Opriți terorismul' creată de Sudersan Pattnaik pe Plaja de Aur de la Puri.

Un mire de religie musulmană și cele patru soții ale sale au întîrziat la ceremonia de căsătorie în masă ținută la Ahmedabad, în vestul Indiei. 22 februarie 2013.

O femeie este salvată din mașina sa prinsă de o viitură în suburbia Chalandri, Atena, Grecia, 22 februarie 2013.

Europa Liberă invită la lansare de cărţi şi DVD!

Mediile de stat din Siria relatează despre explozia unui automobile capcană la Damasc, în apropiere de sediul partidului de guvernământ Baath şi al ambasadei Rusiei. Atacul este pus pe seama „forţelor teroriste” - un eufemism folosit de mediile de stat pentru a se referi la rebelii anti Bashar al-Assad. 21 februarie 2013

Un vânzător de portocale la Kabul, Afghanistan.

Manifestaţie în faţa parlamentului de la Sofia, Bulgaria, în sprijinul premierului Boiko Borisov, al cărui guvern şi-a depus demisia după protestele din toată ţara împotriva tarifelor exagerate la energie electrică.

La parada cu ocazia Carnavalului, la Nisa, în Franța și un portret gigant al lui Vladimir Putin

Satul Zapesochie din Belarus,  19 febriarie.

Yoko Ono la conferința de presă la deschiderea expoziției „Half-a-wind show. A retrospective" la Schirn Kunsthalle in Frankfurt.

Pregătiri către alegerile prezidenţiale din Armenia

Un Coran, o cruce şi tuburi goale de proiectile cu gaze lacrimogene în mâinile protestatarilor antiguvernamentali din Cairo, capitala Egiptului.

Mii de case din Celeabinsk şi în împrejurimi au rămas fără geamuri după căderea unui meteorit deasupra munţilor Urali. Unda de şoc de la explozia meteoritului în atmosferă a avut puterea unei mici bombe atomice.

Cupa Mondială la sărituri cu schiurile, Oberstdorf, Germania

O femeie este salvată din mașina sa prinsă de o viitură în suburbia Chalandri, Atena, Grecia, 22 februarie 2013.