O săptămînă în imagini

 Viscol în Belarus. Minsk 15 martie 2013

Directorul artistic al Baletului Teatrului Bolșoi, Serghei Filin, a apărut la o conferință de presă la spitalul universitar din Aachen, unde este tratat în urma atacului cu acid suferit la Moscova. (15 martie 2013)

Căderi abundente de zăpadă au cauzat accidente pe autostrada E71 de la granița dintre Croația, Slovenia și Ungaria, 15.03.2013.

Demonstrație la Berlin, în fața Porții Brandenburg, pentru salvarea copiilor din Siria, afectați de războiul civil. (14 martie).

Muncitori și reprezentanți ai sindicatelor, veniți din toată Europa, demonstrează la Bruxelles, în fața sediului Comisiei Europene, împotriva politicilor de austeritate (14martie)

Papa Francisc, binecuvântând credincioşii, 13 martie 2013

Cel de al 266-lea Suveran Pontif, cardinalul argentinian Jorge Bergoglio, Papa Francisc, în balconul Bazilicii Sf. Petru

Credincioşii se roagă pentru noul Papă, după apariţia fumului alb din coşul Capelei Sixtine

Bucuria spontană a credincioşilor la vederea fumului alb deasupra Catedralei Sf. Petru de la Vatican ce semnifică alegerea Papei.

Fum alb la Vatican. Hamebum papam! 13 martie 2013

Mii de credincioşi în piaţa Catedralei Sf. Petru, din Vatican, în aşteptarea deciziei Conclavului papal.

Fumul negru ce iese prin hornul Capelei Sixtine, indicînd eșecul în primul rund de vot al Conclavului cardinalilor în care este ales noul Suveran Pontif (12 martie)

Muncitori instalează o perdea roșie la balconul Vaticanului, așa-numita Logie a Binecuvîntării

Decanul Colegiului Cardinalilor Angelo Sodano oficiază o slujbă la bazilica Sf. Petru de la Vatican începerii conclavului papal, 12.03.2013

Pregătiri pentru Conclavul papal în Capela Sixtină, la Vatican

Mastiff show la Baoding, China

Lucrătoare la o mină de sare în India.