Săptămâna în imagini

Catherine, ducesa de Cambridge a Marii Britanii încearcă o baghetă fermecată la inaugurarea Studiourilor Warner Bros din Leavesden, nordul Londrei (AFP)

Campionatul bărbilor de la  Pforzheim, Germania. 27.04.2013 (AFP)

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a adormit la o ceremonie la Centrul Presidențial George W. Bush din Dallas. 25.04.2013 (AFP /Jewel Samad)

27 aprilie e Ziua drapelului național al Republicii Moldova.

Polițiști la o demonstrație care a celebrat 20 de ani de la crearea forțelor OMON, St. Petersburg, 26.04.2013 (AFP)

Primăvara la Kabul.

Femeie împletind coşuri din lozie, satul Iza, regiunea Transcarpată a Ucrainei. Împletitul din nuiele de răchită este principala îndeletnicire a locuitorilor Izei, iar coşurile din lozie sunt la mare căutare înainte de Paşti, în ele fiind duse la biserică pentru a fi sfinţite pască, ouă, cozonac.

Minaretul unei moschei din secolul 12 a fost distrus la Alep, în nordul Siriei. Moscheea, aflată în partea istorică a oraşului era în centrul unor lupte violente de luni de zile şi fusese deja parţial distrusă. Trupele guvernamentale şi cele rebele se acuză reciproc de distrugerea monumentului inclus în patrimoniul universal UNESCO.

Salvatori şi voluntari în căutarea celor care au supravieţuit după prăbuşirea, miercuri, a unei clădiri cu opt etaje de la periferia oraşului Dacca, capitala Bangladeşului. Edificiul Rana Plaza adăpostea mai multe fabrici de confecţii şi un centru comercial. La o zi după catastrofă, bilanţul oficial al victimelor depărea 200 de morţi şi 1000 de răniţi.

Noua graniţă cu Siria construită de Israel în apropiere de Înălţimile Golan, disputate între cele două ţări, dar aflate sub control israelian

Russia -- A customer walks past the TV screens in a shop during the broadcast of President Vladimir Putin's televised question and answer session with the nation, Moscow, 25Apr2013

Un membru al Armatei libere siriene în mijlocul distrugerilor din localitatea Deir al-Zor

Săptămâna modei la Tbilisi, Georgia

Albine într-o grădină din Saint-Aignan de Grand Lieu, vestul Franţei. Scăderea globală a numărului de albine, din motive necunoscute pentru savanţi, îngrijorează fermierii şi factorii de decizie din UE.

Recoltă bogată de grâu în Egipt

Acţiune ecologistă la Washington în apărarea balenelor albastre din nord-estul Oceanului Pacific, între soluţiile propuse fiind reducerea vitezei de navigare a vaselor şi utilizarea transportului aternativ.

Crucifix instalat în oraşul fantomă Pripyat, în apropiere de Cernobîl, Ucraina

Sute de biciclete ridicate în aer de ciclişti la Budapesta, Ungaria, într-o acţiune pentru un mediu sănătos

Vânzător de arme la Kabul, Afganistan

Supravieţuitori într-un nou cutremur care a lovit provincia Sichuan, China

Un nou satelit Bion-M, lansat de racheta purtătoare Soyuz-2.1b, pe cosmodromul Baikonur, Kazahstan

Protest la Belgrad împotriva acodrului de normalizare a relaţiilor între Serbia şi Kosovo, mediat de UE

Fostul Palat de Justiţie al Prusiei, după reconstrucţie, acum sediul unui tribunal din Halle (Saale), Germania de Est

Copii colectând deşeuri în apropiere de Karachi, Pakistan

Candele aprinse în memoria victimelor atacului terorist de la Boston

Ministrul de externe al Franței, Laurent Fabius, vizitează scena exploziei care a distrus în mare parte ambasada franceză de la Tripoli în Libia

Spectacol de virtuozitate nautică pe Vltava, duminică, la Praga.