O zi, o imagine

O fată simbolizînd Constituția Ucrainei e „crucificată de putere” în timpul unei acțiuni a activiștilor Guy Fawkes în fața Curții Constituționale de la Kiev, 27 iunie 2013.

Demonstrație de protest împotriva președintelui egiptean Mohamed Morsi, piațaTahrir, Cairo, 30 iunie 2013.

Președintele Obama și soția sa Michelle, vizitînd „Casa Sclavilor” pe Insula Goree, pe coasta Dakarului, în cursul călătoriei oficiale efectuate în Africa, 27 iunie 2013.

O femeie purtînd o eșarfă cu culorile Congresului Național African lîngă portretul lui Nelson Mandela la spitalul din Pretoria unde este internat fostul lider sud-african.

Militari georgieni la o ceremonie de rămas bun în Tbilisi înainte de a pleca în Afganistan.

Intrarea în hotelul-capsulă "Air Express" din zona de tranzit a aeroportului Șeremetievo, de la Moscova, unde s-ar afla Edward Snowden.

Poluarea la Kuala Lumpur, Malaezia, a atins cote alarmante.

Un loc liber în cursa de avion spre Cuba, de pe aeroportul Șeremetievo de la Moscova. Locul este bănuit a fi cel rezervat pentru Edward Snowden, în continuare în cavală la 24 iunie, în ciuda cererii de extrădare formulată de Statele Unite.

Silvio Berlusconi a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru sex cu o prostituată minoră (la dreapta - Ruby-hoața-de-inimi).

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, oferă o litografie istorică Angelei Merkel, cancelara Germaniei, după întîlnirea lor cu ocazia Forumului Economic de la St. Petersburg.

Ziariștii arată un ipad cu imaginea lui Edward Snowden, fostul angajat al Agenției Naționale de Securitate a Statelor Unite, pasagerilor unui zbor venind din Hong Kong, în încercarea de a afla dacă Snowden se afla la bordul avionului, pe aeroportul Șeremetievo de la Moscova.

Președinta Camerei inferioare a Parlamentului ceh și vicepreședinta ODS, Miroslava Nemcova, nominalizată pentru funcția de premier al Cehiei, răspunzînd la întrebările presei, la reședința prezidențială din satul Lany, lîngă Praga.