O zi, o imagine

2 morți și peste 100 de răniți la prăbușirea unui avion Asian Airlines la aterizarea pe aeroportul din San Francisco, 6 iulie 2013.(AFP PHOTO/CBS/KPIX)

Crucifixul și Coranul în mâinile unui participant la demonstrațiile anti-Morsi din Piața Tahrir, Cairo.

Mult noroc în viață, băiețel! Kiev, 5 iulie 2013.

Activistă Femen care protesta împotriva premierului turc Recep Tayyip Erdogan arestată pe aeroportul Sabiha Gokcen din Istanbul, 5 iulie 2013.

Oameni mergând în centrul capitalei croate Zagreb.

Un copil cu culorile drapelului egiptean și inscripția pictată pe față, “Pleacă”, fotografiat la una din demonstrațiile de la Cairo împotriva președintelui Muhammad Morsi. 2 iulie 2013

În India, meteorologii promit o îmbunătăţire a vremii, după o lună de ploi musonice care au provocat inundaţii extinse, 1 iulie 2013

Primul campionat de frisbee pentru câini, Magdeburg, Germania.

Drapelul Croaţiei introdus în plenul Parlamentului European, de la Strasbourg, Franţa. Croaţia a devenit de la 1 iulie al 28-lea stat membru al Uniunii Europene.

Opoziția egipteană celebrînd în piața Tahir ultimatumul dat de forțele armate președintelui Morsi

Preşedintele Vladimir Putin, gesticulând la conferinţa de presă de la Kremlin, după încheierea summit-ului ţărilor exportatoare de gaze naturale.

În centrul capitalei croate, Zagreb, după aderarea ţării la Uniunea Europeană.

Un zmeu zburând pe lângă fostul sistem radar din Berlin al Agenţiei americane de securitate (NSA). Germania, Franţa şi alte ţări europene au criticat Washingtonul pentru programele sale de urmărire globală, reacţionând la informaţiile cum că Statele Unite îşi spionează partenerii europeni.

Germana Sabine Lisicki, după victoria sa în meciul cu americana Serena Williams, la Campionatul de tenis Wimbledon, Londra, 1 iulie 2013