Săptămîna în imagini

Duminică s-a anunțat încetarea din viață a celebrului cîntăreț american de rock Lou Reed. Aici într-o fotografie la o conferință de presă la Praga, la 10 ianuarie 2005, împreună cu președintele Cehiei, Vaclav Havel.

La demonstrația de protest de la Washington împotriva supravegherii cetățenilor de către ANS. AFP PHOTO/Mandel NGAN

Temperatură neobișnuit de mare pentru sezon înregistrată la Skopjie în Macedonia la 25 octomrbie.

Muncitori migranți așteaptp la coadă în fața clădirii Serviciului Federal de Migrație, la Moscova, să le fie returnate permisele de muncă. (25 octombrie 2013).

Alegeri parlamentare în Cehia. Liderul Partidului Social Democrat (CSSD) Bohuslav Sobotka votînd la un centru din Slavkov u Brna la 25 octombrie, 2013.

Fostul lider de partid din China, condamnat la închisoare pe viață, Bo Xilai așteaptă verdictul apelului înaintat la tribunalul din Jinan, capitala provinciei estice Shandong.

Ghenadi Onișcenko, un portret în vin de Vasile Botnaru.

La Frankfurt pe Main în Germania s-a deschis una din cele mai mari expoziții internaționale de artă ale anului: “Albrecht Dürer. Arta sa în context” (23 octombrie 2013)

Smog la Harbin, în China...

O instalație vizuală a artistului David Cerny, instalată pe Vltava (21 octombrie 2013), ca reacție, afirmă artistul, la situația politică actuală din țară și perspectiva viitoarelor alegeri.

Președinții Viktor Ianukovici al Ucrainei și Milos Zeman al Cehiei trec în revistă garda de onoare la întîlnirea lor de la Kiev, la 21 octombrie 2013.