O săptămînă în imagini

Premierul român Victor Ponta, Președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso și primul ministru Lurie Leanca la conferința de presă de la Bruxelles, anunțînd propunerea de liberalizare a vizelor pentru moldoveni.

Fotografie oficială de grup, doi prim miniștri (Iurie Leancă și Victor Ponta) împreună cu Jose Manuel Barroso, președintele Comisiei Europene.

Imaginea fostului premier al Ucrainei, Iulia Timoșenko, astăzi în detenție, pe un cort al susținătorilor ei, care protestează în centrul Kievului (12 noiembrie 2013).

Premierul Iurie Leancă și Pirkka Tapiola, șeful delegației Uniunii Europene, discutînd la ASEM perspectivele semnării Acordului de asociere la summitul de la Vilnius.

La Cimitirul soldaților francezi de la Belgrad, cu ocazia ceremoniei Zilei Amintirii, care a marcat cea de-a 99 aniversare a sfîrșitului Primului Război Mondial.

O imagine a vechiului oraș Vilnius luată din balon. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS

În Vietnam, după taifunul Hayan...

Nechama Drober, supraviețuitoare a Holocaustului, la expoziția “Fire! Anti-Jewish Terror on 'Kristallnacht' in November 1938''/“Foc! Teroare anti-evreiască în Noaptea de cristal din noiembrie 1938”, la muzeul Topografia Terorii, de la Berlin.