O zi, o imagine

Sculptura "Cucerirea Siberiei" realizată de o echipă mixtă ruso-americană şi expusă la ediţia a 2-a a Festivalului internaţional al sculpturilor din gheaţă din oraşul Krasnoiarsk, pe malul râului Enisei.

Relicvele sfinte ale creştinilor "Darurile Magilor", pornite într-un pelerinaj din Grecia, au ajuns într-o biserică ortodoxă din Minsk, Belarus

Herman Van Rompuy, președintele Consiliului European îl întîmpină pe președintele român Traian Băsescu, la Bruxelles (16 ianuarie).

Vedere de ansamblu a Pieței Independenței la Kiev, la ora la care Parlamentul a decis interdicția demonstrațiilor publice.

Deputații opoziției protestează în Parlamentul de la Kiev, în timp ce Victor Pilipișin, noul vicepreședinte al legislativului, depune jurămîntul (15 ianuarie).

Războiul civil continuă în Siria. O imagine după un bombardament în zona asediată de forțele guvernamentale la Homs (15 ianuarie).

În Ucraina, poliția a blocat o demonstrație a așa-numiților lichidatori, a muncitorilor ce au lucrat în urgență a reactorul nuclear Cernobîl și a veteranilor din războiul sovitic din Afganistan. (14 ianuarie)

Cristiano Ronaldo distins de FIFA cu Balonul de Aur 2013, într-o ceremonie la Zurich (13 ianuarie 2014).

Imagine a porții de intrare în lagărul de concentrare nazist de la Auschwitz, după eliberarea sa de către trupele sovietice în ianuarie 1945.

Rămășițele pămîntești ale fostului premier israelian Ariel Sharon, purtate de o gardă de onoare în clădirea Knessetului, la Ierusalim (12 ianuarie 2013).

Protestatari pro-europeni ucrainieni la o demonstrație în apropierea reședinței președintelui Ucrainei, la Kiev (12 ianuarie 2014).