Statele Unite spun că imagini din satelit arată bombardarea trupelor ucrainene din Ucraina de pe teritoriul Rusiei

Salve de artilerie în interiorul Ucrainei #1. Date de la Directoratului pentru informații naționale din Statele Unite: Această imagine arată piese de artilerie autopropulsate de care dispun doar unități ale armatei ruse, și aflate de partea rusă a graniței, orientate spre o unitate militară ucraineană din Ucraina. Forma craterelor de impact din apropierea unității militare ucrainene  arată că salvele au fost trase de piese de artilerie auto-propulsate sau remorcate, posibil lansatoare de rachete multiple.

Salve de artilerie în interiorul Ucrainei #2. Date de la Directoratului pentru informații naționale din Statele Unite: Stop-cadre înainte și după bombardamentele arătate în partea de jos a medalionului în imaginea precedentă.

Salve de lansator de rachete multiple - 21 iulie. Această imagine arată urme pe teren la locul unde se află două lansatoare de rachete multiple orientate în direcția unităților militare ucrainene. Zona mai largă de impact în apropiere de unitățile militare ucrainene indică salve trase de lansatoare de rachete multiple. Partea de jos a medalionului craterelor de impact arată impacte în interioriul unui sat învecinat.

Salve de lansator de rachete multiple - 25-26 iulie. Date de la Directoratului pentru informații naționale din Statele Unite: Această imagine arată urme pe teren de la locul unde se află lansatoare de rachete multiple orientate în direcția unităților militare ucrainene. Zona mai largă de impact în apropiere de unitățile militare ucrainene indică salve trase de lansatoare de rachete multiple.