Parlamentul pustiu în așteaptarea noilor aleși înainte de 30 noiembrie 2014

Clădirea Parlamentului de la Chișinău înainte de alegerile de la 30 noiembrie 2014. Un monument promis de autorități în memoria revoltei de la 7 aprilie 2009 încă nu a fost instalat.

În fața Parlamentului Republicii Moldova, un vizitator s-ar putea informa în patru limbi despre locul unde se află, citind inscripțiile în română, rusă, engleză și franceză de pe cei patru stâlpi de la intrare.

La intrarea în Parlament, sunt arborate drapelul Republicii Moldova și drapelul Uniunii Europene. Se va schimba ceva după alegeri?

Treptele către sala de ședințe plenare a Parlamentului Republicii Moldova. Pustiu afară, pustiu înăuntru.

Sala de ședințe plenare a Parlamentului Republicii Moldova a fost pustie toată toamna, înainte de alegerile parlamentare de la 30 noiembrie.

Fotoliile din piele de culoare bej ale conducerii Parlamentului au intrat în reparație. După alegerile de la 30 noiembrie 2014, ele ar putea fi ocupate de oameni noi.

Muncitorii de la întreținere pregătesc o stemă proaspătă pentru a fi agățată pe peretele din spatele tribunei Parlamentului.

Stema veche a fost dată jos.

Un nou Parlament, un nou decor.

Vechea schemă a amplasării deputaților în sală pe fracțiuni a fost uitată pe biroul secretarului de ședință. Schema nouă va fi decisă de alegători pe 30 noiembrie 2014.

Cu zile numărate înainte de alegerile parlamentare, în Parlamentul moldovean pustiu se făceau ultimele pregătiri pentru primirea noilor aleși.