Un ziar în fiecare seară: Est-Curier din Criuleni

Invitata ediției de astăzi este Svetlana Cernov.

„Ediţia de mâine a ziarului vine în casele cititorilor cu multe felicitări cu prilejul sosirii primăverii şi urări de sănătate cititoarelor, de Ziua Femeii.

Your browser doesn’t support HTML5

Un ziar în fiecare seară: Est-Curier din Criuleni

Aflaţi cum a devenit satul Cruglic, din raionul Criuleni, vestit prin faptul că statul de 15 ani construiește aici grădiniţe, iar copiii aşa şi nu le au, fiind nevoiţi să se mulţumească cu o grădiniţă adaptată cu program redus, din cauza lipsei condiţiilor pentru o grădiniţă în plin sensul cuvântului.

Sindicatul spitalicesc anunţă remanieri în conducere. Actualul preşedinte al sindicatului angajaţilor Spitalului raional Criuleni a anunţat că îşi prezintă demisia, după 11 ani de şefie. Unul din motive ar fi neîncrederea angajaţilor faţă de mişcarea sindicală, fapt ce a dus la părăsirea organizaţiei de 90 de persoane, în ultimele două luni.

Pe aceeaşi pagină propunem cititorilor un interviu cu Maia Sandu, care vorbește despre o comisie de etică pentru viitorii membri ai partidelor.

Managerii instituțiilor de cultură din raionul Criuleni, vor fi instruiți cum să-și gestioneze activitatea în condițiile austerității bugetare. Despre aceasta anunță pagina 7 a ziarului.

De asemenea, cititorii vor găsi cele mai proaspete noutăți sportive din raioanele Criuleni și Dubăsari.”