Șeful de campanie PNL spune că nu vede rostul unor dezbateri între candidații Iohannis și Dăncilă

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

La București, șeful de campanie a candidatului PNL la prezidenţiale, Dan Motreanu, a declarat, luni seara, că pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale se va merge pe acelaşi tip de campanie pentru Klaus Iohannis, mitinguri şi întâlniri cu organizațiile liberale şi cu cetăţenii, susţinând că o dezbatere cu contracandidatul acestuia, liderul PSD, Viorica Dăncilă, nu trebuie să aibă loc, transmite Agerpres.

PSD ceruse PNL organizarea a cel puțin două dezbateri între cei doi candidați – Iohannis și Dăncilă.

Anterior, Iohannis sugerase că nu vede rostul unor dezbateri, pe care consideră drept „o manevră a PSD”, și că se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii, dar va cere totuși opinia echipei de campanie în legătură cu strategia pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale.

„Cei doi candidaţi sunt bine cunoscuţi, au avut funcţii executive în ultimii ani în România, activitatea lor politică, punctele lor de vedere sunt cunoscute şi cred că o confruntare nu îşi are rostul în acest moment, în această campanie, pentru că nu aduce nimic în plus. Nu cred că este nimic de clarificat”, a declarat Dan Motreanu, șeful de campanie a candidatului PNL.