Armata rusă caută recruți la Tiraspol

Moldova - Tiraspol, copii de la colegiul militar Suvorov .

Mulți copii din Transnistria își fac drum să viziteze muzeul de pe teritoriul Grupului Operativ de Trupe Ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova.

Cadeți de la colegiul militar Suvorov

Este o excursie în toată regula, pe teritoriul GOTR de la Tiraspol, pe teritoriul armatei a 14-a de pe strada Borodinka. Astfel de excursii sunt organizate pentru elevii din cadrul instituțiilor de învățământ subordonate structurilor de forță de la Tiraspol și studenții Institutului de drept, cursanții Corpului de cadeți, a școlii militare Suvorov.

Muzeul de pe teritoriul Grupului Operativ de Trupe Ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova. Aceasta este o excursie pe teritoriul GOTR de la Tiraspol, pe teritoriul armatei a 14-a de pe strada Borodinka.

Scopul excursiilor este educația militar-patriotică a tinerilor. Este prezentată istoria armatei sovietice, se povestește despre operațiunea Iași-Chișinău și despre alte evenimente și date din cel de al doilea război mondial.

Gloanțe și proiectile de diferite calibre și instalații de emisie recepție

Copiii din regiunea transnistreană sunt încurajați să „guste” viața de militar, considerându-se că astfel sunt educați în „spirit patriotic”.

Your browser doesn’t support HTML5

„Tată, eu așa am înțeles – că va fi război, da?”

În cadrul excursiei la muzeul de pe teritoriul Grupului Operativ de Trupe Ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova, ghidul a anunțat că în acest an, pe data de 9 mai va fi respectată tradiția și, ca de obicei, toți doritorii vor putea vizita teritoriul Grupului Operativ de Trupe Ruse, respectând normele sanitare. Aici vor fi organizate expoziții în aer liber și o bucătărie de campanie, unde toți doritorii vor putea mânca terci ostășesc.