„Embargo asupra decomunizării? (Al. Canțîr/Adevărul)

Când vor fi gata casele din Cotul Morii? (Timpul).

„Embargo asupra decomunizarii?” întreabă colegul nostru Alexandru Canţîr în Adevărul. Acum aproape un an liderii AIE au aminat „pina cand o sa vina timpul” decizia de a condamna comunismul, decizie care „este cam pripită”. Pentru că trebuia sa „dam la o parte emotiile si sentimentele” si ca Moldova sa aiba o agenda „care sa conszolideze societatea”, nu invers. Şi când colo, scrie Alexandru Cantir, preşedintele rus, Dmitri Medvedev, dupa ce i se prezintă un program de destalinizare şi decomunizare, uita cu iresponsabilitate ca programul de decomunizare este pripit, iar societatea rusa s-a oprit din consolidare.

În rubrica „Buna Dimineata”, din Timpul, Constantin Tanase scrie ca bagarea in cursa electorala a lui Bodiu, un anonim notoriu, personalitate vulnerabila din toate punctele de vedere, s-a facut pentru a-l demola pe Chirtoacă, a nu-i permite sa treaca in turul 2 si a-l favoriza pe Dodon.

Iar articolul de primă pagină din Timpul este despre când vor fi gata casele din Cotul Morii. Şi daca la Paşte, al cui Paşte?