Blocați în aeroporturile închise din Rusia

Migranți kirghizi în aeroportul Tolmacevo din Novosibirsk, 31 martie. Aproximativ 200 de oameni trăiesc în aeroport de pe 27 martie, după ce Rusia și Kîrgîzstanul au anulat zborurile internaționale pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Migranții kirghizi blocați în aeroportul Tolmacevo din Novosibirsk spun că și-au pierdut locurile de muncă, nu au unde locui și așteaptă cu disperare un ajutor din partea autorităților kirghize.

Kirghizi blocați pe aeroportul Tolmacevo, verificându-și telefoanele. E una din câteva fotografii făcute de Oken Șerikbaev, un cetățean kirghiz care așteaptă și el să se întoarcă acasă.

Muncitori din Kîrgîzstan poartă măști, pe 31 martie, căutând cum să plece din aeroportul Tolmacevo din Novosibirsk. Nu par preocupați de distanțarea socială pentru a preveni transmiterea coronavirusului.

Migranți kirghizi împart pâine la aeroportul Tolmacevo din Novosibirsk, după ce au primit cutii cu alimente.

Tadjici care nu au putut să zboare acasă de la aeroportul Domodedovo din Moscova. După 10 zile de așteptare în interiorul terminalului, au fost aruncați în stradă de forțele de securitate pe 31 martie.

Muncitori migranți uzbeci se întind pe podea în aeroportul Vnukovo de lângă Moscova.

Uzbeci care iau masa pe podea, în aeroportul Vnukovo, pe 28 martie.

Avioanele de pasageri oprite în prima zi după interzicerea zborurilor de către guvernul rus, 27 martie 2020

Sala de plecări pustie, în aeroportul Șeremetievo din Moscova, 27 martie 2020

Călători blocați dorm pe pături în aeroportul Vnukovo de lângă Moscova, pe 27 martie, prima zi după interzicerea zborurilor de către guvernul rus.

Unii călători, blocați în aeroportul Vnukovo, s-au aprovizionat cu apă și pâine.

Un călător cu mânuși și pașaport uzbec așteaptă în aeroportul Vnukovo, pe 25 martie.