Busculada electorală (COMICS „Cuibușor de nebunii” nr.7)

Oare ce caută printre aceștia Mihai Ghimpu?

Politicienii care frecventează cabinetul Andreeanei Borsh se pomenesc toți odată în sala de așteptare, chiar înainte de alegeri…

În sala de așteptare e o aglomerație!... Greșeala secretarei (care, trebuie spus, greșește foarte rar) o pune în mare încurcătură pe Andreeana.

Noroc că clienții nu se supără tare. Cum campania electorală e pe sfârșite, au timp să-și depene amintirile.

Igor Dodon a vrut să candideze, apoi s-a răzgândit, sprijinindu-și aliații socialiști prin metode hibrid. Și-a mai revenit acum, dar a trecut prin grele clipe de derută, când a crezut că-i suflă alții o relație la care ține așa de mult.

Ilan Șor a atentat la domeniul lui Dodon. De fapt, Șor a făcut multe lucruri bizare și necugetate în această campanie. Ceva îl macină, ca o premoniție.

Maia Sandu a rămas șocată când a citit propria declarație de venituri depusă la CEC. Oare din ce trăiesc, s-a întrebat, n-am câștigat mai nimic în ultimii doi ani.

Andrei Năstase nu prea știe ce caută în sala de așteptare a Andreeanei Borsh. Dacă a zis Maia să vină, el a venit, dar nu prea vede rostul.

Fiiiuu, a trecut cu bine și n-a ieșit cu scandal. O întrebare totuși persistă.

Mda, Mihai Ghimpu și-a făcut mereu fel de fel de calcule. Încă de când desena pe tablă pentru  Ion Hadârcă, Ana Guțu și Șalaru scheme de revenire la guvernare în 2020, sau 21, sau cam așa ceva.

Comicsul Cuibușor de Nebunii, Nr. 7 (și ultimul în campania pentru parlamentarele din 24 februarie 2019).