Cele mai bune poze ale săptămânii 24 din 2019

Instalația artistică „Duna infinită” de la Cvadrienala de performance design și spațiu de la Praga. Înființată în 1967, Cvadrienala de performance design și spațiu e unul din cele mai importante evenimente culturale din Cehia, în cadrul căruia sînt prezentate ultimele tendințe în domeniul designului de scenă, scenografiei și arhitecturii de spectacol. (epa-EFE/Martin Divisek)

Un om se răcorește sub o conductă de apă la periferia orașului Peshawar din , Pakistan. (Reuters/Fayaz Aziz)

Podul Atyrau Bridge peste rîul Ișim în Nur-Sultan, Kazahstan. (TASS/Valery Sharifulin)
 

Militari bosniaci la o ceremonia plecării în Afganistan, Capljina, Bosnia-Herzegovina. Ei vor servi în contingentul bosniaci al misiunii NATO din Afghanistan. (epaA-EFE/Fehim Demir)

Zephir, un fel de bezea, e produs la fabrica Krasny Piscevik din Babruisk, Bielorusia. (TASS/Natalia Fedosenko)

Micul lustragiu din Kabul. (Reuters/Mohammad Ismail)​

Vasul Rossiya cu pînze roșii pe rîul Nevadupă podul Troitskyi în timpul unei repetiții pentru serbarea de sfărțșit de an școlar la St. Petersburg, Rusia. (Reuters/Anton Vaganov)

Un tanc petrolier în flăcări în Marea Oman, 13 iunie. Două tancuri petroliere au fost atacate în apropiere de strîmtoarea strategică Hormuz, marinarii de pe ambele fiind evacuați după ce marina americană s-a grăbit să ofere sprijin în contextul tensiunilor crescînde dintre Washington și Teheran. (AP/ISNA)

O după amiază de vară fierbinte la Prayagraj, Uttar Pradeș, India. Temperaturi crescute severe au fost înregistrate în nordul și vestul Indiei, unde pe alocuri maximele au atins 48 de grade Celsius. (AP/Rajesh Kumar Singh)

Garda de oanoare kirghiză se pregătește pentru ceremonia de primire a președintelui chinez Xi Jinping, Bișkek, 13 iunie. (Reuters/Vladimir Pirogov)​

Copii strecurînd cenușa folosită la o fabrică de cărămizi de la periferia capitalei afgane Kabul. Mii de copii afgani sînt obligați să lucreze pentru a-și ajutira familiile. (AP/Rahmat Gul)

Poliția îl reține pe unul din participanții la un miitng de sprijin pentru jurnalistul de investigație rus Ivan Golunov, deținut pentru deținere de droguri, și eliberat după ce poliția a renunțat la acuzații, Moscova, 12 iunie. (Reuters/Maxim Shemetov)

O femeie sărută un polițist la mitingul în sprijinul jurnalistului de investigație rus Ivan Golunov, deținut pentru deținere de droguri, și eliberat după ce poliția a renunțat la acuzații, Moscova, 12 iunie. (Reuters/Maxim Shemetov)

O sprijinitoare a opoziției este reținută de un polițist la Alma Ata în 10 iunie, o zi după alegerile prezidențiale. Succesorul desemnat al fostului președinte Nursultan Nazarbaiev a fost ales cu mai mult de 70 la sută din voturi, spun autoritățile, după ce ziua alegerilor a fost marcată de proteste masive. (AFP/Ruslan Pryanikov)

Unul din membrii Gărzii de onoare de la Flacăra eternă a mormântului Soldatului necunosut de la Moscova e ajutat într-o zi călduroasă la Moscova. (TASS/Sergei Savostyanov)

Pompieri la locul unui incendiu de la clinica psihiatrică municipală pentru veteranii de război din  Odesa, Ukraine. Șase oameni au pierit în incendiu  (Reuters/Yevgeny Volokin)

Lustragiul afgan Qadir, de 12 ani, își așteaptă clienții pe o stradă din orașul Mazar-e Șarif. (AFP/Farshad Usyan) 

Lucrători de la Uzina de automobile Gorki (GAZ) protestează în fața ambasadei americane din Moscova, 10 iunie. (Reuters/Maksim Shemetov)

Un curcan este aruncat peste gardul preșidinței moldovene în timpul unui protest organizat de Partidul Democrat, 9 iunie. (epa-EFE/Dumitru Doru)

O secție de vot de la Alma Ata după alegerile prezidențiale care au avut loc în 9 iunie în Kazahstan. (Reuters/Pavel Mikheyev)