Cum sărbătorește Chişinăul despărțirea de 2020

În seara de Revelion, mulți locuitori ai Chişinăului au ieșit la o plimbare centrul orașului pentru a se bucura de atmosfera de sărbătoare.

Bradul de lângă Arcul de Triumf, pe fundal - clădirea Guvernului Republicii Moldova

Trecătorii și-au făcut poze lângă bradul împodobit din apropierea Arcului de Triumf și lângă instalațiile de lumini din scuarul Catedralei și de pe strada pietonală.

De fapt, este cam tot ce se poate face în acest an în centrul orașului. Din cauza pandemiei, autoritățile au anulat târgurile, concertele și festivitățile de Crăciun și Revelion. Chiar și Moș Crăciun are momente când se simte singur...

Lipsa concertelor și târgurilor nu pare însă neapărat să știrbească din farmecul Revelionului. Din contra, ar putea să-i redea valoarea inițială de sărbătoare de caldă apropiere în familie.

Iar pentru a aduce mai multă atmosferă de sărbătoare nopții de Revelion, prin oraș au circulat șase troleibuze decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă, două dintre care sunt de epocă, produse în anul 1949 și 1966. Troleibuzele au făcut un tur al orașului, fără pasageri.

Your browser doesn’t support HTML5

Troleibuze decorate de sărbători, pe străzile Chișinăului în noaptea de Revelion

La Mulți Ani și multe speranțe de mai bine pentru anul 2021!