Câteva din cele mai interesante imagini în prima săptămână a lui 2023

O fată culege conopidă pe un câmp din apropierea orașului Jalalabad din Afganistan.

Danil Vassiliev din Kazahstan la a 71-a ediție a Turneul mondial de sărituri cu schiul al celor Patru Trambuline, Innsbruck, Austria.

Aniversarea a trei ani dela asasinarea lui Qasem Soleimani, fostul comandant al Forței Quds din Iran, pe 3 ianuarie la Moscheea Mosallah din Teheran. Soleimani a fost ucis de o dronă americană în Irak în 2020.

Artiști poartă steagul Ungariei și cel al Ucrainei la Festivalul internațional de circ al copiilor Yaskrava Arena Dnipro, Budapesta.

Stâlpi de lumină, un fenomen optic atmosferic, luminează cerul din spatele unor case la Omsk, Russia.

O femeie afgană cară o tavă cu pâine pe o stradă din Kabul, Afganistan.

O ucraineancă strânge niște lucruri lângă o clădire în flăcări, după un bombardament rusesc în satul Ivanivka lângă Bahmut, Donețk, Ucraina

Vânzător de vată de zahăr la Lahore, în Pakistan. 

O zi însorită la munte în Macedonia de Nord în apropiere de satul Kuckovo, cu vedere spre capitala Skopje acoperită de smog. 

Parcul de distracții din piața de Crăciun la Kiev.

Smogul acoperă Sarajevo pe 3 ianuarie. Cu un AQI (indexul calității aerului) de 174, care e etichetat drept nesănătos, capitala bosniacă ocupă locul nouă în topul celor mai poluate orașe ale lumii.  

Tineri acrobați își așteaptă rândul la Festivalul internațional de circ al copiilor Yaskrava Arena Dnipro, Budapesta.

Voluntar din batalionul internațional Karpatska Sich în timpul unui exercițiu militar de pe linia frontului la Kreminna, Ucraina.

Mașini distruse aduse de voluntari de pe linia frontului din apropiere de Bahmut pentru a le arăta oamenilor consecințele războiului și pentru a strânge fonduri pentru vehicule noi destinate militarilor, Liov, Ucraina.

Panou cu protretul unui militar și cuvintele „Glorie eroilor Rusiei” la St. Petersburg, Rusia.

Locuitori ai Moscovei în parcul Zariadie, nu departe de Kremlin

Militari din batalionul de voluntari Karpatska Sich în timpul unor manevre pe linia frontului în apropiere de Kreminna, Ucraina.

Pod improvizat peste un pârâu într-o suburbie a orașului Peshawar din Pakistan.

Dans tradițional de Bobotează în apele reci ale rîului Tungea, în orașul Kalofer din Bulgaria  Bulgaria.