Fotografiile celei de-a doua săptămâni a anului 2024

Gheața acoperă o bancă de pe malul lacului Balaton din Balatonfenyves, Ungaria, în timp ce temperatura a scăzut la minus 6 grade Celsius însoțită de vânturi puternice.

Membrii forțelor de ordine a sârbilor bosniaci merg în marș în timpul unei parade care marchează cea de-a 32-a aniversare a Republicii Srpska în Banja Luka, la 240 de kilometri nord-vest de Sarajevo.

Un capelan al armatei ucrainene își manifestă respectul față de soldatul și poetul ucrainean Maksym Krîvțov, care a fost ucis într-o luptă cu trupele ruse, în timpul ceremoniei funerare de la Catedrala Sf. Mihail din Kiev.

Gimnasta rusă Evghenia Zavadskaia în spectacolul de deschidere a Festivalului Internațional de Circ de la Budapesta.

O femeie lasă amprenta mâinilor pe un perete înghețat din Sankt Petersburg, Rusia.

Caii se adapă pe o insulă inundată de pe fluviul Dunărea. Caii și vitele au rămas blocate de zile întregi din cauza apei mari pe insula Krcedinska Ada, la aproximativ 40 de kilometri nord-vest de capitala sârbă, Belgrad.

O mireasă hindusă pakistaneză participă la o ceremonie de căsătorie în masă, în Karachi. Consiliul Hindu din Pakistan a organizat ceremonia de nuntă în masă pentru 122 de cupluri hinduse aparținând claselor mai sărace.

O rudă deplânge victima unei explozii care a vizat un vehicul de poliție în apropiere de granița cu Afganistan în Bajaur, Pakistan. Cel puțin șapte ofițeri de poliție au fost uciși și alți aproape douăzeci au fost răniți într-un atac cu exploziv care a vizat vehiculul lor în timpul unei campanii de vaccinare împotriva poliomielitei în nord-vestul Pakistanului, a declarat poliția.

Un șofer mătură zăpada de pe acoperișul camionului său care este blocat printre alte zeci de camioane la granița polono-ucraineană Hrebenne-Rava Ruska din Potoki, Polonia.

O femeie afgană așteaptă să primească bani în numerar care sunt distribuiți ca ajutor de Programul Alimentar Mondial în Pul-e Alam, capitala provinciei Logar.

O vedere de sus a tonelor de deșeuri, inclusiv sticle de plastic, anvelope uzate și deșeuri neorganice, plutind pe râul Drina din Visegrad, Bosnia-Herțegovina.

Copiii dau din mână părinților lor în timp ce pleacă cu autobuzul în taberele de agrement din regiunea vecină Voronej, ca urmare a bombardamentelor ucrainene raportate recent în Belgorod, Rusia.

Muncitorii construiesc noi fortificații pentru soldații ucraineni lângă granița cu Rusia, în regiunea Cernihiv din Ucraina.