Galerie Foto | Imaginile săptămânii din țările în care transmite Europa Liberă

Oamenii participă la comemorarea Zilei Victoriei din cel de-al Doilea Război Mondial în capitala Kazahstanului, Astana, la 9 mai.
 

Zeci de mii de armeni s-au adunat în centrul Erevanului la 9 mai, în contextul în care un arhiepiscop armean cunoscut a cerut demisia premierului Nikol Pașinian și a guvernului său din cauza unei înțelegeri privind noile frontiere cu Azerbaidjan.
 

Copiii se joacă pe o stradă din apropierea vechiului Bazar din Skopje, Macedonia de Nord.

O femeie atinge o fotografie a unui soldat ucrainean la un zid comemorativ pentru cei căzuți în timpul războiului cu forțele rusești invadatoare, la Catedrala Sfântul Mihail din Kiev. 

 

O femeie afgană cu un copil în brațe merge pe un drum de la periferia orașului Kandahar.

O rață și puii ei pășesc pe covorul roșu înaintea sosirii președintelui chinez Xi Jinping pentru o întâlnire cu omologul său sârb, Aleksandar Vucic, la Belgrad, pe 8 mai. 

Un participant acoperit de noroi reacționează în timp ce ia parte la jocul străvechi de lelo burti (minge de câmp) în satul Șuhuti din regiunea Guria din Georgia, în timpul sărbătorilor ortodoxe de Paște. Acest joc popular brutal nu are o limită a numărului de participanți sau a timpului de joc și nici nu există un arbitru.

Copii pakistanezi care suferă de talasemie primesc transfuzii de sânge la un centru medical al Fundației Frontier din Peshawar.

Băieți ce se răcoresc într-o piscină într-o zi toridă la Lahore, Pakistan.

Un membru al forțelor de securitate talibane stă de pază în timp ce autoritățile ard droguri și băuturi alcoolice la periferia provinciei Ghazni, Afganistan.

Credincioși ortodocși stau într-o mașină cu coșuri cu bunătăți tradiționale de Paște după ce au fost binecuvântați de un preot ucrainean cu ocazia Paștelui ortodox în satul Krasne, în regiunea Cernihiv, pe 5 mai.