Hong Kong: protestele stradale continuă

Președintele Chinei, Xi Jinping (pe ecranul din centru), adresându-se Parlamentului înainte de aprobarea noii legi a securităţii naţionale pentru Hong Kong, 28 mai 2020.

Președintele chinez Xi Jinping, votând pentru proiectul de lege

În legislativul din Hong Kong, agenți de securitate împrospătează aerul cu un spray, după ce un parlamentar din opoziția democrată a aruncat un obiect urât mirositor în timpul dezbaterilor privind imnul național al Chinei, 28 mai 2020. Noua lege interzice insulta în adresa atributelor statale ale Chinei, inclusiv a imnului național.

Poliția la Hong Kong, în timpul unui protest împotriva planurilor Chinei de a impune noua lege privind securitatea națională, Hong Kong, 28 mai 2020.

Protest la un mall din Hong Kong, 28 mai 2020

Poliția intervine pentru dispersarea unui protest antiguvernamental, 27 mai 2020

Oamenii folosesc umbrele pentru a se proteja de proiectilele cu gaze lansate de poliție, Hong Kong, 27 mai 2020

Ciocniri între poliție și protestatarii antiguvernamentali, Hong Kong, 27 mai 2020

Poliția și protestatarii, în apropierea legislativului din Hong Kong, care examina legea ce interzice insultarea imnului național al Chinei, 27 mai 2020.

Poliția verifică pietonii care se îndreaptă spre centrul orașului, înaintea dezbaterilor din legislativul local, Hong Kong, 27 mai 2020.

Protestatari folosesc umbrele ca scuturi, scandând lozinci pro-democrație, dar și insulte la adresa poliției din Hong Kong, înaintea dezbaterilor din legislativul local, 27 mai 2020