Imagini din viața Reginei Elisabeta a II-a

Fotografie făcută în 1929 la Londra:  Prințesa Elisabeta, viitoarea Regina Elisabeta a II-a, la vârsta de trei ani.

Prințesa Elisabeta a Marii Britanii,16 octombrie 1951.

Ziua Victoriei în al Doilea Război Mondial: Premierul Marii Britanii Winston Churchill, în centru, se alătură familiei regale. (de la stânga) Prințesa Elisabeta, Regina Elisabeta, Regele George al VI-lea și Prințesa Margareta, în balconul Palatului Buckingham, Londra, 8 mai 1945.

Portretul oficial al Reginei Elisabeta la încoronare, Londra, 2 iunie 1953. 

Regina Elisabeta a fost până în ultimii ani ai vieții o pasionată călăreață și crescătoare de cai, avea una din cele mai renumite crescătorii de cai de rasă din lume. 

Regina Elisabeta și Prințul moștenitor Charles, la deschiderea unei noi sesiuni a Parlamentului britanic - în fiecare an, Regina ține un discurs, scris de guvern, despre programul cabinetului său. Londra, 21 iunie 2017. 

Regina Elisabeta se adresează națiunii în timpul pandemiei de coronavirus. Palatul Buckingham, Londra, 5 aprilie 2020.

O fotografie și un mesaj, postate în Piccadilly Circus, în centrul Londrei, la dispariția Prințului Philip, soțul Reginei, 9 aprilie 2021. 

Regina Elisabeta la balconul Palatului Buckingham, în prima zi a festivităților care au marcat Jubileul de platină. Alături de Regină, Prințul moștenitor Charles, Kate, Ducesa de Cambridge si strănepoții Reginei, Prințul Louis și Prințesa Charlotte. Londra, 2 iunie 2022.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles, fotografie din 15 mai 2016 când Regina a împliniit 90 de ani. La moartea Reginei Elisabeta, Charles a preluat automat tronul, devenind noul Rege al Marii Britanii la 8 septembrie 2022.

Prințul Charles a devenit noul Rege al Marii Britanii pe 8 septembrie 2022, imediat după decesul mamei sale, Regina Elisabeta a II-a. Va domni sub numele de Charles al III-lea. 

În fotografie, Charles inaugurează noua sesiune a Parlamentul (în locul mamei sale), flancat de Prințul William și soția sa Camilla, Londra, 10 mai 2022.