Libanul caselor dispărute

George Abdo, în vârstă de 58 de ani, pozează în apartamentul său distrus, după explozia de marți din portul Beirut, Liban.

Farah Mahmoud, acoperită cu drapelul național libanez, verifică apartamentul distrus al părinților ei după explozia de marți din portul Beirut, Liban.

Mona Al Chami pozează pentru fotograf în interiorul apartamentului ei distrus, după explozia de marți din portul Beirut, Liban, joi, 6 august 2020.

Said Al Assaad, în vârstă de 24 de ani, pozează în vila distrusă a bunicului său, după explozia de marți în portul Beirut, Liban, joi, 6 august 2020.

Sandrine Zeinoun, în vârstă de 34 de ani, surprins de fotograf în apartamentul său distrus, după explozia de marți din portul Beirut, Liban, joi, 6 august 2020.

Fouad Armali fumează o narghilea în apartamentul său distrus din cartierul Gemmayzeh, care a fost devastat din cauza exploziei de marți din portul maritim din Beirut, Liban, joi, 6 august 2020.

Found Armali stă îngândurat în interiorul apartamentului său distrus, după explozia de marți din portul Beirut, Liban, joi, 6 august 2020.

Michel Assad și câinele său Pepsi stau în interiorul casei lor, care a fost avariată în explozia de marți în zona portului Beirut, Liban, 7 august 2020.

Hasan Al Armali are în mână un ceas de perete care a încetat să funcționeze chiar în momentul exploziei de marți din portul Beirut. Hasan Al Armali pozează pentru fotograf în dormitorul său distrus din Beirut.

Fotografie-eseu despre casele pierdute ale Libanului.

Alain Shoucair, în vârstă de 38 de ani, pozează pentru fotograf în timp ce își ține chitara spartă în apartamentul său distrus de explozia de marți din portul Beirut, Liban, joi, 6 august 2020.

Waleed Mokbel, în vârstă de 78 de ani, pozează în apartamentul său distrus, după explozia de marți din portul Beirut, Liban, joi, 6 august 2020.

Fares Khalife este suprinsă de fotograf în afara apartamentului și magazinului sale distruse după explozia de marți din portul Beirut, Liban, joi, 6 august 2020.

O femeie libaneză umblând prin apartamentul ei distrus de explozie, în cartierul Gemmayze, pe 5 august 2020.

O femeie cântând la pian în apartamentul ei distrus de explozia din Beirut, Liban, în data de 5 august 2020.