O nouă ediție a Salonului de carte Bookfest Chișinău, sub patronajul președinților României și R.Moldova

O nouă ediție a Salonului Internațional de Carte „Bookfest” va începe miercuri, 28 august, la Chișinău. Până pe 1 septembrie, la cel mai mare târg de carte al anului vor fi prezente cele mai reprezentative edituri din România și Republica Moldova, cu cele mai noi titluri, la prețuri promoționale.

Evenimentul va fi găzduit de Centrul Mediacor de la Universitatea de Stat din Moldova, iar intrarea va fi liberă.

Publicul va putea participa și la evenimentele speciale din cadrul Bookfest – lansări și prezentări de carte, discuții cu autorii, sesiuni de autografe, dar și la întâlniri cu personalități culturale de pe ambele maluri ale Prutului, printre care: Radu Paraschivescu, Cristian Tudor Popescu, Ioana Pârvulescu, Ionela Hadârcă, Radu Aldulescu, Cristian Preda, Mihaela Noroc, Liviu Stănescu, Bogdan Răileanu, Moni Stănilă, Svetlana Cârstean, Emil Hossu Longin, Ioan-Aurel Pop, Varujan Vosganian, Bogdan Creţu, Emilian Galaicu-Păun, Val Butnaru, Vitalie Ciobanu și mulți alții, potrivit organizatorilor.

Ediția 2024 a Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău este organizată cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României, în parteneriat cu ministerele culturii de la Chișinău și București, dar și cu alte instituții preocupate de promovarea cărții și a lecturii. (R.B.)

📰 Europa Liberă este și pe Google News. Abonează-te