Pe marginea prăpastiei: Tensiunile de la granița Rusiei cu Ucraina în fotografii

Un militar ucrainean coboară treptele în tranșee de pe prima linie a frontului în fața separatiștilor susținuți de Rusia în regiunea Donețk pe 22 ianuarie.

Un soldat rus trage cu o grenadă propulsată de rachetă în timpul exercițiilor efectuate în zona muntoasă  Kuzminsky din regiunea Rostov de sud a Rusiei, pe 21 ianuarie. Poligonul de tragere militar este la aproximativ 50 de kilometri de granița cu Ucraina. Rusia a masat peste 125.000 de militari în apropierea graniței cu Ucraina.

Un aviator american pregătește un container cu echipament militar destinat Ucrainei la Baza Forțelor Aeriene Dover din Delaware pe 21 ianuarie.

Un militar american pregătește lăzi cu echipament militar destinat Ucrainei la Baza Forțelor Aeriene Dover pe 21 ianuarie. Ambasada SUA la Kiev a anunțat pe 22 ianuarie că aproximativ 90 de tone de ajutoare militare au sosit în Ucraina din Statele Unite.

Instructor antrenând voluntari ai Forțelor de Apărare Teritorială într-un parc din Kiev, 22 ianuarie.

Militarii ruși se pregătesc să tragă cu mortierele în timpul exercițiilor desfășurate pe poligonul Kuzminsky, 21 ianuarie.

Ambasada SUA la Kiev fotografiată pe 24 ianuarie. Atât Marea Britanie, cât și Statele Unite au anunțat plecarea din Ucraina a unor membri ai ambasadei și a persoanelor aflate în întreținerea acestora , după ce, săptămâna trecută, negocierile dintre Washington și Moscova nu au reușit să reducă tensiunile.

Rezidenți și cadeți locali ai regiunii controlate de un grup separatist susținut de Rusia, regiune care se autointitulează Republica Populară Donețk, în timpul unei ceremonii din 22 ianuarie, marcând  bombardarea unui troleibuz, cu șapte ani mai devreme la Donețk.

Membri ai Forțelor Teritoriale de Apărare ale Ucrainei se antrenează într-un parc din Kiev pe 22 ianuarie.

Localnici dintr-o regiune controlată de separatiștii susținuți de Rusia urmăresc garda de onoare pe 22 ianuarie, în timpul ceremoniei de comemorare a șapte ani de la bombardarea unui troleibuz din Donețk.

Un militar ucrainean taie lemne de foc pe linia frontului, lângă satul Novomîhalivka din regiunea Donețk, pe 21 ianuarie.

Un soldat ucrainean în haine de camuflaj pe linia frontului, cercetând pozițiile separatiștilor susținuți din Rusia din regiunea Donetsk pe 21 ianuarie.