O săptămînă în imagini

Sergetul Kevin Vickers aplaudat în Camera Comunelor la Otawa în Canada la 23 octombrie. Vickers l-a ucis pe atentatorul din apropierea PArlamentului canadian, care a omorît un soldat (Reuters/Chris Wattie)

La un spectacol intitulat „Sancțiuni dulci. Să ne mîncăm unul pe altul numai din distracție”, la Krasnoiarsk, în Rusia, participanții beau ceai și mănîncă prăjituri cu figurile președintelui Barack Obama, liderului corean Kim Jong Un și cancelarului german Angela Merkel. (Reuters/Ilya Naymushin)

Militanți ai organizației Statul Islamic fotografiați în momentul unei lovituri aeriene asupra pozițiilor lor de pe înălțimea Tilsehir, lîngă frontiera dintre Siria și Turcia, la 23 octombrie. (AFP/Bulent Kilic)

Pompieri polonezi încercînd să stingă un incediu produs de o explozie de gaz într-un apartament din centrul orașului Katowice. (Reuters/David Chalimoniuk)

Copii afgani jucînd volei pe înălțimile capitalei Kabul. (Reuters/Mohammad Ismail)

Eleve irakiene în prima zi a noului semestru scolar la Bagdad. (AFP/Ahmad Al-Rubaye)

Un ziarist pregătind cu echipa sa de televiziune un program, printre baloanele ce vor fi folosite la instalația de artă „Lichtgrenze” (Frontiera de lumină), la Berlin, cu ocazia comemorării a 25 de la de la căderea Zidului Berlinului. Instalația include opt mii de baloane luminoase albe, ce se vor înălța la 7-9 noiembrie figurînd o graniță simbolică divizînd Berlinul. (Reuters/Fabrizio Bensch)

Premierul ucrainean Arseni Iațeniuk într-un transportor blindat cu ocazia unei vizite la Centrul pentru menținerea păcii și securității de la Iavoriv, la vest de Lviv. (Reuters/Andrew Kravchenko)

Echipa de fotbal Bayern Munchen pozînd cu Papa Francisc la Vatican. (Reuters/Osservatore Romano)

Vladimir Șramko, în vîrstă de 48 de ani, privește printr-o gaură la garajul vecinului său distrus de bombardamente în satul Spartak de lîngă Donețk. (Reuters/Shamil Zhumatov)

Un kurd turc privind la orașul Kobani, asediat de milițiile Statului Islamic, de pe un deal învecinat, la froniera dintre Turcia și Siria. (Reuters/Kai Pfaffenbach)

 Un militar ucrainean cu lansatorul său de grenade pe o poziție lîngă satul Peski, de lîngă Donețk, la 20 octombrie. (AFP/Aleksey Chernyshev)

Fum și flăcări deasupra orașului Kobani după o lovitură aeriană împotriva militanțiilor Statului Islamic. (Reuters/Kai Pfaffenbach)

Artistul rus Piotr Pavlenski în cursul unui protest la Centrul Științific Serbski pentru psihiatrie socială din Moscova. Pavlenski, arestat de polițiști, a protestat împotriva folosirii psihiatriei pentru izolarea unor persoane pe motive politice. (Reuters/Maxim Zmeyev)

Un lagăr de refugiați kurzi din Siria, în orașul turc Suruc. (AFP/Bulent Kilic)

Melissa Pemberton din Statele Unite - un salt de pe un munte în Parcul Național Tianmen din Zhangjiajie, Provincia Hunan, China. (Reuters/China Daily)

Imagine înfățișînd umbrele unor militari din Batalionul Kiev-1, fluturînd un steag, în timp ce stau de gardă în apropierea Parlamentului Ucrainei. (epa/Sergei Dolzhenko)

Liderul nord-korean Kim Jong Un la o întîlnire cu atleții care au cîștigat medalii de aur la cea de-a 17-a ediție a Jocurilor Asiatice. Este prima imagine a liderului korean prezentată de mediile de informare oficiale după peste 40 de zile.

Susținători ai rebelilor pro-ruși cu un steag imens al așa-numitei Republici Populare Donețk, în cursul unei ceremonii în orașul controlat de separatiști. (AFP/Dominique Faget)