Unul din procurorii în dosarul fostului șef al Procuraturii Anticorupție pleacă din sistem

Carolina Vidrașco-Brînza, unul dintre procurorii care instrumentează cauza penală în care fostul șef al Procuraturii Anticorupție (PA)Viorel Morari este cercetat pentru abuz în serviciu și fals în acte publice, pleacă din sistemul procuraturii, anunță Ziarul de Gardă.

Într-un comentariu pentru această publicație, Carolina Vidrașco-Brînza a spus că depunerea cererii de demisie din sistemul procuraturii a fost o decizie personală, ultima zi de lucru a ei fost joi, 21 octombrie.

În ultima zi de lucru a Carolinei Vidrașcu în calitate de procuroră, la ședința Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) urma să fie examinată o plângere depusă de fostul șef al PA Viorel Morari împotriva procurorei Vidrașcu, însă examinarea plângerii a fost amânată pentru o altă ședință întrucât Morari a solicitat să fie și el prezent la ședința CSP, atunci când va fi examinată plângerea.

Carolina Vidrașcu-Brînza a făcut parte din grupul de procurori, format din Renata Anici, Vladislav Căruceru și respectiv -Vidrașcu, care exercită urmărirea penală în cauza penală în care Morari este învinuit pentru abuz în serviciu și fals în acte publice. Anterior, Morari a cerut recuzarea procurorilor din dosarul său, cererile în acest sens fiind respinse.