Război și fotbal | Săptămâna în imagini

La Teatrul Național Academic de Operetă din Kiev, pe 24 noiembrie, colegii și prietenii îi aduc un ultim omagiu lui Vadim Hlupianeț, balerin ucrainean, care s-a înrolat în armata ucraineană și a fost ucis recent în timp ce lupta împotriva trupelor ruse

Ploaia se scurge pe fața unei statui din Kiev dedicată victimelor Holodomorului, ziua în care Ucraina comemorează foametea catastrofală care a ucis milioane de oameni în 1932-1933. Comemorarea a avut loc pe 26 noiembrie. 

Echipa națională de fotbal a Iranului îl sărbătorește pe Rouzbeh Cheshmi (centru) după ce acesta a marcat primul gol în prelungiri în timpul meciului din Grupa B a Cupei Mondiale dintre Țara Galilor și Iran, pe stadionul Ahmad Bin Ali din Qatar, la 25 noiembrie.

Oamenii flutură steaguri rusești și armenești în timp ce orașul găzduiește o sesiune a Organizației Tratatului de Securitate Colectivă la 23 noiembrie.

Un soldat ucrainean făcând un gest de triumf în timp ce un tanc rusesc T-80 capturat trage asupra unei poziții inamice în regiunea Donețk.

Smog dens în Lahore.

Un trecător se roagă în fața mormintelor soldaților cu ocazia Zilei Demnității și Libertății din Ucraina, la Cimitirul Liciakiv din Lvov, pe 21 noiembrie.

Catedrala Sfântul Vasile din Piața Roșie din Moscova.

O farfurie cu mâncare înghețată în locuința Tetianei Reznicenko. Apartamentul ei nu are electricitate, încălzire sau apă și se află la etajul al cincilea al unei clădiri grav avariate de un atac militar rusesc în satul ucrainean Horenka.

Echipa națională de fotbal a Iranului a decis să nu cânte imnul național înainte de meciului cu Anglia din cadrul Cupei Mondiale, pe 21 noiembrie, într-o aparentă manifestare de susținere a protestelor din țară.

Femei adăpostindu-se  sub o umbrelă pe 21 noiembrie, în timp ce trec pe lângă o pictură murală din Pristina. Ploile abundente au provocat inundații în multe orașe din Kosovo, deteriorând terenurile și culturile agricole. Unele localități se confruntă cu o criză de apă potabilă și au fost nevoite să suspende cursurile școlare.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, văzut pe un ecran gigantic, le vorbește prin legătură video, participanților la cea de-a 68-a sesiune anuală a Adunării Parlamentare a NATO, la Madrid, pe 21 noiembrie.

Atacurile cu rachete rusești au distrus infrastructura civilă vitală a Kievului, lăsând orașul în întuneric pe 23 noiembrie.

Tinerii afgani jucând cricket pe dealul Nadir Han.

Un militar ucrainean se odihnește după ce s-a întors de pe linia frontului în apropiere de Herson, în sudul Ucrainei.

Copii ucraineni din Herson jucându-se la un punct de control abandonat.

Artileria ucraineană trage spre pozițiile rusești de pe linia frontului de lângă Herson, pe 23 noiembrie.

Un profesor și doi elevi traversează un râu din Lagan Har, sat din districtul Swat, în provincia Hiber Pahtunhwa din nord-vestul Pakistanului.

O femeie cu o pisicuță găsită într-o clădire rezidențială distrusă de un atac cu rachete rusești în orașul Vișhorod, în apropiere de Kiev.

Balerine într-o scenă din baletul Spărgătorul de nuci pus în scenă de coregraful Iuri Posohov pe scena Teatrului Academic de Muzică Stanislavski și Nemirovici-Dancenko din Moscova.

Oamenii stau la coadă cu orele pentru a se aproviziona cu apă potabilă dintr-un puț din Herson

O femeie rănită într-un atac rusesc pe o targă în ambulanță, înainte de a fi transportată la un spital din Herson.

Soldat ucrainean lângă un lansator de rachete multiple Grad care trage asupra pozițiilor rusești de pe linia frontului de lângă Bahmut, regiunea Donețk, Ucraina.

Manifestație în sprijinul libertății de exprimare în Bișkek, pe 25 noiembrie.