Răzbunarea se servește la rece (COMICS „Cuibușor de nebunii” nr.9)

În acest episod al comicsului Cuibușor de Nebunii, la Andreeana Borsh ajunge Vlad Plahotniuc. “Ajunge“ e un fel de a spune. Pentru că de fapt este foarte departe.

Lui Vlad Plahotniuc nu i-a fost ușor să-și găsească un ascunziș, căci R. Moldova nu mai este o țară sigură.

Din autoexil, încearcă să o contacteze pe Andreeana Borsh, dar nu-i ușor. Oare va înțelege Andreeana că el este cela care se ascunde sub numele misterios de Al-Plaha?
 

Andreeana și asistenta ei nu sunt sigure, dar nu pot respinge aceste apeluri misterioase. Dacă are nevoie cineva de ajutorul lor?

Intuiția celor două nu le-a înșelat: cineva într-adevăr avea nevoie de ajutorul lor. Dar poate că Al-Plaha nu merită să fie ajutat în intențiile sale, oricât ar fi el de client...

... căci el are planuri crâncene de pedepsire a adversarilor, ...
 

... dar și a unor așa ziși prieteni și chiar fini care i-au înșelat așteptările!

Cel care își spune acum Al-Plaha a avut prea multă încredere în locotenenții săi și iată unde a ajuns. Așa ceva nu se va mai repeta niciodată!

Na! Ce întrebări mai sunt și astea?
 

Măcinat de rușine, sete de răzbunare și dorință de a reveni după ce a fost umilit într-un hal fără de hal, pentru Al-Plaha un an a trecut cât o zi. Între timp, a fost dat uitării și de adversari, și de prieteni, și de publicul larg pentru binele căruia a muncit atât de mult! Oare ce poate fi mai cumplit decât asta?